Hilversum,
17
november
2017
|
11:23
Europe/Amsterdam

Schemawijziging: Bed & Breakfast – aflevering 6

maandag 4 december

Let op! Schemawijziging: Bed & Breakfast aflevering 6 van maandag 4 december krijgt een andere invulling. De uitzending die gepland stond op maandag 20 november schuift door naar maandag 4 december om 21.20 uur op NPO 1. Zie onderstaand bericht voor de juiste uitzendinformatie van Bed & Breakfast aflevering 6 op 4 december. Kijk hier voor een volledig overzicht.

Bed & Breakfast: aflevering 6

Hilversum, 17 november – Op maandag 4 december zendt MAX om 21.20 uur op NPO 1 weer een splinternieuwe aflevering van Bed & Breakfast uit! De b&b-houders testen elkaars onderneming en bepalen wat zij het verblijf waard vinden. Aan het eind van elke aflevering krijgen de b&b-eigenaren te horen welke bed & breakfast het hoogste percentage van de kamerprijs betaald krijgt en dus als beste wordt beoordeeld. In de zesde aflevering worden twee verschillende provincies bezocht.

Het zevende seizoen van Bed & Breakfast is gevuld met b&b-houders van zeer diverse pluimage en afkomst. Iedereen runt zijn b&b op geheel eigen wijze en dat wekt geregeld verbazing bij de bezoekende b&b-houders.

Deze week slapen de b&b-houders in een hemelbed in een statig pand in Brabant. In diezelfde provincie overnachten de deelnemers in een modern appartementengebouw bij een oud klooster, waar ze een muzikaal uitje te wachten staat: djembé spelen. In Zeeland kiezen de b&b-houders als echte piraten het ruime sop op de Zeeuwse wateren.

Bed & Breakfast
Maandag 4 december
Om 21.20 uur op NPO 1
www.maxvandaag.nl#benb | @bnbMAX