Hilversum,
14
november
2017
|
12:02
Europe/Amsterdam

Schemawijziging: Bed & Breakfast – aflevering 4 vervalt

Maandag 20 november

Let op! Schemawijziging: Bed & Breakfast aflevering 4 van maandag 20 november 2017 vervalt. In plaats daarvan zendt AVROTROS de documentaire Nachtzuster uit. De eerstvolgende aflevering van Bed & Breakfast is op maandag 27 november om 21.20 uur op NPO 1.

Bed & Breakfast: aflevering 5

Hilversum, 14 november – Op maandag 27 november zendt MAX om 21.20 uur op NPO 1 weer een splinternieuwe aflevering van Bed & Breakfast uit! De b&b-houders testen elkaars onderneming en bepalen wat zij het verblijf waard vinden. Aan het eind van elke aflevering krijgen de b&b-eigenaren te horen welke bed & breakfast het hoogste percentage van de kamerprijs betaald krijgt en dus als beste wordt beoordeeld. In de vijfde aflevering worden drie verschillende provincies bezocht.

Het zevende seizoen van Bed & Breakfast is gevuld met b&b-houders van zeer diverse pluimage en afkomst. Iedereen runt zijn b&b op geheel eigen wijze en dat wekt geregeld verbazing bij de bezoekende b&b-houders.

In deze aflevering wordt er gelogeerd in drie verschillende provincies. Eerst verblijven de gasten op een boerderij in bedrijf in de provincie Utrecht. Daarna worden echte Brabantse worstenbroodjes gebakken. De aflevering wordt afgesloten in Zuid-Holland, waar de schilder Vermeer woonde, werkte en zijn sporen naliet.

Bed & Breakfast
Maandag 27 november
Om 21.20 uur op NPO 1
www.maxvandaag.nl

#benb | @bnbMAX