Hilversum,
17
november
2017
|
10:39
Europe/Amsterdam

Bed & Breakfast overzicht

Maandag 30 oktober om 21.20 uur op NPO 1
Het seizoen begint in Giethoorn, waar het net heeft gesneeuwd. Het waterrijke landschap ziet er sprookjesachtig uit, maar het verhindert ook dat er met de auto voor de deur kan worden gestopt. Gasten moeten daarom met hun koffertje over de vele bruggetjes glibberen. Ze worden gelukkig warm ontvangen in de bed & breakfast van een Goois koppel dat ‘emigreerde’ naar het Venetië van het Noorden. Na het avontuur in Giethoorn reizen de gasten door naar twee b&b’s in Friesland. Hier slapen ze op historische grond.

Maandag 6 november om 21.20 uur op NPO 1
De tweede aflevering kenmerkt zich door mensen met een kunstzinnig beroep, die compleet anders over dingen blijken te denken. De b&b-locaties in deze aflevering zijn het bekijken meer dan waard. De omgeving wordt op ongewone wijze verkend. Zo ziet de stad Groningen er door de ogen van een thuisloze heel anders uit dan door de ogen van de gemiddelde b&b-bezoeker. De b&b-houders gaan een gedenkwaardige middag tegemoet, mét een lach en een traan.

Maandag 13 november om 21.20 uur op NPO 1
De b&b-houders overnachten in een boshut in Limburg. De laatste nacht brengen ze door in ‘hoog-laag-bedden’ onder een kruisbeeld in een voormalige pastorie in Noord-Brabant. Maar het meest verrassend is toch wel de overnachting op een heuse kamelenboerderij in dezelfde provincie.

Let op! maandag 20 november is er geen Bed & Breakfast

Maandag 27 november om 21.20 uur op NPO 1
In deze aflevering wordt er gelogeerd in drie verschillende provincies. Eerst verblijven de gasten op een boerderij in bedrijf in de provincie Utrecht. Daarna worden echte Brabantse worstenbroodjes gebakken. De aflevering wordt afgesloten in Zuid-Holland, waar de schilder Vermeer woonde, werkte en zijn sporen naliet.

Maandag 4 december om 21.20 uur op NPO 1
Deze week slapen de b&b-houders in een hemelbed in een statig pand in Brabant. In diezelfde provincie overnachten de deelnemers in een modern appartementengebouw bij een oud klooster, waar ze een muzikaal uitje te wachten staat: djembé spelen. In Zeeland kiezen de b&b-houders als echte piraten het ruime sop op de Zeeuwse wateren.

Bed & Breakfast
Maandag 30 oktober tot en met 27 november
Om 21.20 uur op NPO 1
www.maxvandaag.nl

#benb | @bnbMAX