Hilversum,
07
november
2022
|
14:04
Europe/Amsterdam

Welkom in hotel The Savoy bij MAX op NPO 2

Vanaf maandag 19 december

Vanaf maandag 19 december zendt MAX Welkom in hotel The Savoy uit. The Savoy is een hotel vol elegantie, geschiedenis en karakter. Het eerste luxe hotel in Groot-Brittannië staat aan de oever van de Thames. Na de sluiting door de coronapandemie zijn gasten eindelijk weer welkom in The Savoy. Het hotel wil aan de top blijven van de luxe hotelmarkt. Een restaurant in samenwerking met Gordon Ramsay, een Gucci-suite en de vernieuwde American Bar moeten de jetset overhalen om voor het legendarische hotel te kiezen. Vanaf 19 december dagelijks om 17.10 uur bij MAX op NPO 2. 

Aflevering 1 - maandag 19 december om 17.10 uur bij MAX op NPO 2
Na de gedwongen sluiting door de coronapandemie, opent The Savoy haar deuren weer voor de gasten. Maar door de miljoenen ponden aan verloren inkomsten, staat het hotel voor een grote uitdaging en moet het hard werken om aan de top te blijven van de luxe hotelmarkt. De renovatie van de Royal Suite en een nieuw Gordon Ramsay-restaurant moeten hierbij helpen. Portier Tony reageert emotioneel op de hereniging met vaste gasten, terwijl restaurantmanager Thierry markante Londenaren verwelkomt in The Savoy Grill. Guest Experience Manager Sean doet er ondertussen alles aan om een succes te maken van een huwelijksfeest in de Gucci-suite.

Over Welkom in hotel The Savoy 
Welkom in hotel The Savoy is opgenomen tijdens de meest dramatische periode in de geschiedenis van het hotel: van het drukke winterseizoen tot de coronalockdown. De kijkers krijgen een fascinerende indruk van het gevoel om gast te zijn in dit hotel van wereldklasse en ze maken kennis met de mensen achter de schermen. Terwijl er een wereldwijde crisis dreigt, zien we hoe het personeel blijft zorgen voor magische sferen dankzij hun harde werk en geweldige aandacht voor details. Maar dan ziet het hotel zich genoodzaakt, voor het eerst in de geschiedenis, de deuren te sluiten.

Kijk voor informatie over de overige afleveringen van Welkom in hotel The Savoy op onze perssite

Welkom in hotel The Savoy, serie 2
Vanaf maandag 19 december (5 afleveringen)
Om 17.10 uur bij MAX op NPO 2

MAX-programma’s terugkijken of -luisteren? Dat kan via MAX Vandaag.

Facebook.com/OmroepMAX | Twitter.com/OmroepMAX | Instagram.com/OmroepMAX_