Hilversum,
23
januari
2024
|
09:30
Europe/Amsterdam

Nu te zien: de eerste beelden van Heel Holland Bakt seizoen 11

Heel Holland Bakt is terug van weggeweest! Om te beginnen op de website, waar de eerste beelden van het nieuwe seizoen te zien zijn. Het populaire bakprogramma start op zondag 28 januari om 20.25 uur bij MAX op NPO 1.

Aan de (be)slag
De allereerste beelden van het elfde seizoen Heel Holland Bakt zijn vanaf nu te zien op de website van het programma. Zie hoe de tien nieuwe bakkers aan de (be)slag gaan. Niet geheel toevallig is ‘beslag’ ook het thema van de eerste aflevering. Een gevulde cake is de eerste opdracht voor de kandidaten, tijdens de technische opdracht worden Bossche bollen gemaakt en er wordt afgesloten met een waar financierspektakel. 

De informatie over de overige afleveringen van Heel Holland Bakt is te vinden op onze perssite.

Doorbakken
Na de opnames van Heel Holland Bakt wordt in het grootste geheim doorgebakken. Robèrt evalueert de opdrachten van het seizoen door ze te testen op vrijwilligers. Alles wordt in goede banen geleid door André en Janny. Dit alles is te volgen via NPO Start.

Heel Holland Bakt (seizoen 11)
Vanaf zondag 28 januari
Wekelijks om 20.25 uur bij MAX op NPO 1
Presentatie: André van Duin
Jury: Janny van der Heijden en Robèrt van Beckhoven 

Heel Holland Bakt, geproduceerd door Blue Circle, is de Nederlandse versie van de Britse kijkercijferhit The Great British Bake Off, naar format van Love Productions.