Hilversum,
01
juni
2018
|
10:16
Europe/Amsterdam

Nieuw seizoen The Great British Bake Off bij MAX

MAX zendt seizoen 8 van The Great British Bake Off uit. Met een gloednieuw presentatieduo: Noel Fielding en Sandi Toksvig. Jurylid Paul Hollywood beoordeelt alle baksels met zijn nieuwe collega Prue Leith. De Britse variant van Heel Holland Bakt is vanaf donderdag 24 mei wekelijks om 20.30 uur op NPO 1 te zien.

The Great British Bake Off – seizoen 8

Aflevering 1: Taart – 24 mei om 20.30 uur op NPO 1
Het is taartweek, in deze week gaan de thuisbakkers aan de slag met een fruitige signatuuropdracht, een kinderfeestwaardige technische opdracht en illusietaarten.

Aflevering 2: Koek – 31 mei om 20.30 uur op NPO 1
De signatuuropdracht is een sandwichkoekje met vulling, de technische opdracht is nog nooit eerder geprobeerd en het spektakelstuk is niet wat het lijkt.

Aflevering 3: Brood – 7 juni om 20.30 uur op NPO 1
De thuisbakkers gaan aan de slag met theebroodjes als signatuuropdracht, een dubbellaagse technische opdracht en het meest ambitieuze spektakelsculptuur ooit in de broodweek.

Aflevering 4: Karamel – 14 juni om 20.30 uur op NPO 1
De signatuuropdracht is miljonairwaardig. Voor de technische opdracht steken de thuisbakkers de Noordzee over naar Nederland! Tot slot bakken ze een mierzoet spektakelstuk.

Aflevering 5: Dessert – 5 juli om 20.30 uur op NPO 1
De signatuuropdracht is een Britse schoolfavoriet. Daarnaast moeten de thuisbakkers aan de slag met een technische opdracht waarbij alles draait om tijd en een gelaagd spektakelstuk.

Aflevering 6: Pastei – 12 juli om 20.30 uur op NPO 1
De thuisbakkers moeten indruk maken bij het bakken van een hartige signatuuropdracht, een klassieke gelaagde technische opdracht én een traditionele pastei.

Aflevering 7: Italiaanse gerechten – 19 juli om 20.30 uur op NPO 1
De thuisbakkers krijgen het warm van de Siciliaanse signatuuropdracht en een bedrieglijk ingewikkelde technische opdracht. Bij het spektakelstuk worden de hoogste temperaturen ooit in de tent gemeten.

Aflevering 8: Vergeten baksels – 26 juli om 20.30 uur op NPO 1
De thuisbakkers gaan aan de slag met een hartig-zoete signatuuropdracht, een technische opdracht met drank en een vergeten spektakelstuk.

Aflevering 9: Patisserie – 2 augustus om 20.30 uur op NPO 1
In de halve finale maken de thuisbakkers 24 soezen, een ingewikkelde technische opdracht en een spektakelsculptuur van meringue.

Aflevering 10: Finale – 9 augustus om 20.30 uur op NPO 1
Voor de signatuuropdracht worden broden gebakken, de technische opdracht is een simpel lastig koekje en de laatste finaleopdracht is een verfijnd, gelaagd, elegant patisserie-spektakelstuk. Wie wordt de winnaar van The Great British Bake Off?

The Great British Bake Off – seizoen 8
Vanaf 24 mei wekelijks om 20.30 uur op NPO 1
Let op: 21 en 28 juni geen uitzendingen
Presentatie: Noel Fielding en Sandi Toksvig
Jury: Paul Hollywood en Prue Leith

The Great Australian Bake Off
Er is meer! Seizoen 1 van The Great Australian Bake Off is iedere werkdag om 22.00 uur op NPO 1 Extra te zien vanaf 21 mei. Het tweede seizoen van het Australische bakprogramma wordt vanaf maandag 21 mei om 11.00 uur op NPO 1 uitgezonden.

Alle afleveringsinformatie van The Great Australian Bake Off seizoen 1 en 2 is hier terug te vinden.

The Great Australian Bake Off - seizoen 1 & 2
Vanaf maandag 21 mei
Seizoen 1 is elke werkdag om 22.00 uur op NPO 1 Extra te zien
Seizoen 2 is elke werkdag om 11:00 uur op NPO 1 te zien
Presentatie: Claire Hooper en Mell Buttle
Jury: Maggie Beer en Matt Moran

Foto's The Great British Bake Off seizoen 8
Onderstaande foto's mogen gebruikt worden ter promotie van het programma The Great British Bake Off onder vermelding van © Love Productions 2017.