Hilversum,
21
juni
2018
|
10:57
Europe/Amsterdam

MAX start zomercampagne ‘MAX is er weerbericht’

Een zomer vol herhalingen? Nou, niet bij MAX! MAX is er altijd, en dus óók in de zomer. Met een groot aantal gloednieuwe programma’s, heerlijke radio-uitzendingen, grote én kleine evenementen en nog veel meer. Om dat nog maar eens te onderstrepen start de omroep vandaag, donderdag 21 juni en bovendien de eerste dag van de zomer, de zomercampagne 'MAX is er weerbericht’, met de speciale actiepagina www.maxiserweerbericht.nl.

De afgelopen jaren heeft MAX zich geprofileerd als dé zomeromroep. Met succesvolle zomerprogramma’s als We zijn er Bijna!, Groeten van MAX en Hollandse Zaken toonde de omroep voor vijftigplussers dat de normaliter televisieluwe zomermaanden helemaal niet aan herhalingen zijn voorbehouden. Dit jaar gooit MAX er nog een schepje bovenop. Naast nieuwe seizoenen van de bekende zomerprogramma’s, komt de omroep met een flink aantal nieuwe titels.

MAX-directeur Jan Slagter: “Een zomer vol herhalingen, zoals je wel ziet bij andere omroepen en commerciële zenders? Niet bij MAX. Wij zijn er altijd, speciaal voor u. Want wij weten dat wanneer miljoenen Nederlanders eropuit trekken met het vliegtuig of de auto, heel veel landgenoten de zomer thuis doorbrengen.”

Een greep uit het overvolle MAX-zomerschema: De Nieuwe Lekkerbek (NPO 1), Laat mij maar lopen (NPO 1), Tour de Celeb (NPO 1), Eindredactie (NPO 1), Professors op Pad (NPO 2) en De Kunstdetective (NPO 2). En naast nieuwe seizoenen van zomertoppers als We zijn er Bijna! (NPO 1), Groeten van MAX (NPO 1) en Hollandse Zaken (NPO 2), zijn er de komende periode nog veel meer nieuwe programma’s te zien. Want, weer of geen weer; het wordt een mooie zomer bij MAX. Bekijk het zomeroverzicht hier.

MEER MAX IS ER WEERBERICHT
Bekijk de MAX zomertrailer op YouTube
Bezoek de speciale actiepagina www.maxiserweerbericht.nl
Download hier het MAX is er weerbericht-logo
Het MAX is er weerbericht op Facebook

BEKIJK ALLES WAT MAX DEZE ZOMER TE BIEDEN HEEFT OP WWW.MAXISERWEERBERICHT.NL