Hilversum,
15
december
2022
|
12:19
Europe/Amsterdam

Jubileumseizoen Heel Holland Bakt van start bij MAX

Zondag 18 december

MAX zendt het tiende seizoen van het succesvolle programma Heel Holland Bakt uit. Het recept is onveranderd; tien kandidaten proberen juryleden Janny van der Heijden en Robèrt van Beckhoven én de kijker te imponeren met hun indrukwekkende bakcreaties. Presentator André van Duin is ook van de partij in dit speciale seizoen om alles in goede banen te leiden. Het nieuwe seizoen is vanaf zondag 18 december om 20.25 uur te zien bij MAX op NPO 1. 

Aflevering 1 - zondag 18 december om 20.25 uur bij MAX op NPO 1
In de eerste aflevering van het nieuwe seizoen gaan tien nieuwe bakkers aan de slag met een jubilieum-waardig thema. Het thema is: 10-jarig jubileum. Voor de eerste opdracht moeten de kandidaten een taart maken waarmee elke aflevering wordt afgetrapt, namelijk de HHB-leadertaart. Deze is elke aflevering te zien in de opening van het programma. Martine Bijl mag niet ontbreken in deze bijzondere aflevering. Haar favoriete appelkoek is de technische opdracht van de week. Er wordt feestelijk afgesloten met een heus 10 jaar HHB 3D-spektakelstuk. Wie wordt de eerste meesterbakker?  

Appelkoeken
Het waren de favorieten van Martine Bijl; de heerlijke appelkoeken met spijs en banketbakkersroom. Robèrt laat via deze link zien hoe ze thuis gemaakt kunnen worden.

De afleveringsinformatie van de overige afleveringen is te raadplegen op onze perssite.

Heel Holland Bakt (seizoen 10)
Vanaf zondag 18 december
Wekelijks om 20.25 uur op NPO 1
Presentatie: André van Duin
Jury: Janny van der Heijden en Robèrt van Beckhoven 

HeelHollandBakt.nl | Facebook.com/HeelHollandBakt | Instagram.com/HeelHollandBakt | #HHB

Heel Holland Bakt, geproduceerd door Blue Circle, is de Nederlandse versie van de Britse kijkcijferhit The Great British Bake Off, naar format van Love Productions.