Hilversum,
06
november
2018
|
10:43
Europe/Amsterdam

15 HHB-kandidaten maken zich bekend op Facebook & Instagram

Vanaf zondag 9 december om 20.20 uur op NPO 1

De 15 kandidaten die strijden om een plekje in de Heel Holland Bakt-tent zijn bekend! Op de Facebookpagina en Instagram van Heel Holland Bakt stellen Adrien, Ahmed, Anna, Arjen, Aruna, Cas, Elly, Hanneke, Kim, Kim, Liesbeth, Maroeska, Michel, Nicole en Vincent zich aan Nederland voor.

In de eerste aflevering van Heel Holland Bakt is te zien hoe meer dan 500 bakkers de jury (bestaande uit Janny, Robèrt, oud-winnaars, oud-deelnemers en bekende patissiers) proberen te imponeren met hun bakkunsten. Adrien, Ahmed, Anna, Arjen, Aruna, Cas, Elly, Hanneke, Kim, Kim, Liesbeth, Maroeska, Michel, Nicole en Vincent zijn daarin geslaagd. Van de 500 thuisbakkers mogen in de eerste aflevering alleen zij beginnen aan de buitenbakopdracht, waarin voor 10 thuisbakkers een plekje in de baktent te verdienen is.

Vanaf 9 december terug op tv!
Heel Holland Bakt is vanaf zondag 9 december om 20.20 uur terug bij MAX op NPO 1. En hoe! De enige afvalwedstrijd waar je van aankomt telt in het zesde seizoen niet 8, maar 9 afleveringen. In de eerste speciale aflevering, de HHB-Proefdag, proberen meer dan 500 kandidaten een plekje in de tent te bemachtigen.

Heel Holland Bakt seizoen 6
Wekelijks vanaf zondag 9 december
Om 20.20 uur op NPO 1
Presentatie: André van Duin
Jury: Janny van der Heijden en Robèrt van Beckhoven

www.heelhollandbakt.nl | facebook.com/heelhollandbakt | instagram.com/heelhollandbakt | @HeelHollandBakt | #HHB

Meer Heel Holland Bakt? Download de HEEL HOLLAND BAKT-APP.

Heel Holland Bakt, geproduceerd door Blue Circle, is de Nederlandse versie van de Britse kijkcijferhit The Great British Bake Off, naar het format van Love Productions.

Onderstaande persfoto mag gebruikt worden ter promotie van Heel Holland Bakt ovv © MAX/Roland J. Reinders