Hilversum,
16
augustus
2019
|
10:35
Europe/Amsterdam

Zwolle eerste Tijd voor MAX op Toer-locatie

Tijd voor MAX gaat vanaf 2 september voor de vierde keer een maand het land in! Sybrand, Martine en Carrie (op vrijdagen), verruilen de studio in Hilversum voor prachtige buitenlocaties in alle windstreken van het land. In de eerste toerweek strijkt de Tijd voor MAX-karavaan neer in de hoofdstad van Overijssel. Het Rodetorenplein in Zwolle is van 2 t/m 6 september om 17.10 uur op NPO 1 hét decor van Tijd voor MAX.

Traditiegetrouw wordt het nieuwe seizoen afgetrapt vanuit vier unieke locaties in Nederland. Een maand lang trekken Sybrand, Martine en Carrie door het land om het vakantiegevoel nog even vast te houden. Ze bezoeken niet de grote, bekende steden in de randstad, maar de juist unieke plekken die voor de rest van Nederland misschien minder bekend zijn, maar minstens zo de moeite waard!

In de eerste toerweek schuift onder anderen Özcan Akyol aan. Hij presenteert vanaf 3 september een nieuw seizoen van het MAX-programma Sterren op het Doek en blikt vooruit met Sybrand en Martine. Verder staan Janny van der Heijden en Robèrt van Beckhoven in de keuken. Welke culinaire sterren zeker niet kunnen ontbreken bij een bezoek aan Zwolle, zijn Jonnie en Thérèse Boer.

Publiek is welkom
Er is nog een aantal publieksplekken beschikbaar! Publiek kan een stoeltje reserveren op www.tijdvoormaxoptoer.nl. Langskomen kan ook, maar zitplaatsen zijn slechts beperkt beschikbaar.

De rest van de toerlocaties worden komende week bekendgemaakt.

Tijd voor MAX op toer
Vanaf 2 september
Presentatie Sybrand Niessen, Martine van Os en Carrie ten Napel (op de vrijdagen)
Elke werkdag om 17.10 uur op NPO 1

www.facebook.com/tijdvoormax| Twitter/Instagram: @TijdvoorMAX | #TijdvoorMAX | www.tijdvoormaxoptoer.nl