Hilversum,
01
augustus
2018
|
10:37
Europe/Amsterdam

Zandvoort, Leeuwarden, Deventer en ’s-Hertogenbosch locaties van jaarlijkse toer Tijd voor MAX en Hallo Nederland.

Tijd voor MAX en Hallo Nederland gaan weer op pad! Traditiegetrouw wordt het nieuwe seizoen afgetrapt vanuit vier unieke locaties in Nederland. De toer gaat maandag 3 september 2018 van start in Zandvoort gevolgd door Leeuwarden, Deventer en ’s-Hertogenbosch.

Zandvoort – Van 3 t/m 7 september rond 17.10 uur op NPO 1
De toer begint in het toeristische Zandvoort. Omgeven door duinen, een prachtig strand en de gezelligheid van de boulevard, praten Sybrand en Martine van 3 tot en met 7 september met uiteenlopende gasten. Uiteraard is er ook genoeg ruimte voor muziek in de Noord-Hollandse badplaats. Het beloven zomerse uitzendingen te worden. 

Leeuwarden – Van 10 t/m 14 september rond 17.10 uur op NPO 1
Na een week aan de kust, reist Tijd voor MAX door naar het noorden van Nederland. Naar de Culturele Hoofdstad van Europa 2018 om precies te zijn. Leeuwarden is een stad vol gezelligheid en historie. Vanaf het Waagplein, in het hart van het centrum van de Friese stad, ontvangen Sybrand en Martine van 10 tot en met 14 september hun gasten. 

Deventer – Van 17 t/m 21 september rond 17.10 uur op NPO 1
Ook dit jaar wordt het oosten van het land niet vergeten. In de derde week van de toer wordt een bezoek gebracht aan de bruisende Hanzestad Deventer, dat in 2018 zijn 1250-jarige jubileum viert. Vanaf de kade van de IJssel, met de prachtige skyline van Deventer op de achtergrond, komt het programma van 17 tot en met 21 september tot de kijker. 

’s-Hertogenbosch – Van 24 t/m 28 september rond 17.10 uur op NPO 1
De toermaand wordt afgesloten in de hoofdstad van Brabant. Van 24 tot en met 28 september strijkt Tijd voor MAX neer op de Parade in ’s-Hertogenbosch. Met uitzicht op de imposante Sint-Janskathedraal, genieten Sybrand en Martine met hun gasten van de echte Brabantse gezelligheid. 

Hallo Nederland
Net als Tijd voor MAX, gaat ook Hallo Nederland de eerste vier weken van het nieuwe seizoen op toer. Jeroen Latijnhouwers, Carrie ten Napel en Mascha de Rooij brengen dagelijks actuele reportages én verhalen gerelateerd aan de uitzendlocaties. Hallo Nederland is elke werkdag rond 18.25 uur te zien op NPO 2.

Kom langs!
Kijkers kunnen de toer van dichtbij meemaken. Voor alle vier de toerweken zijn publieksplaatsen beschikbaar. Aanmelden kan via deze link: maxvandaag.nl/optoer.

Tijd voor MAX op toer
Presentatie: Sybrand Niessen en Martine van Os
Vanaf 3 september elke werkdag rond 17.10 uur op NPO 1
www.maxvandaag.nl

Facebook.com/TijdvoorMAX | @TijdvoorMAX | #TijdvoorMAX