Hilversum,
03
augustus
2018
|
13:06
Europe/Amsterdam

Yorick van Norden, Tangarine en Bowe bij MAX op NPO Radio 5

Van zaterdag 4 augustus tot en met vrijdag 10 augustus staat er weer een hoop te gebeuren bij de MAX-programma’s op NPO Radio 5. Onder anderen Yorick van Norden, Tangarine en Bowe komen langs.

Wekker-Wakker-Weekend! – Elke zaterdag van 06.00 tot 10.00 op NPO Radio 5
Jan Rietman is terug van vakantie en start het weekend weer met Wekker-Wakker-Weekend!. Jan spreekt onder meer Carrie ten Napel. Zij is in Friesland voor de jaarlijkse kampioenschappen skûtsjesilen en presenteert voor MAX het Skûtsje Journaal. Verder brengt Jan een ode aan zanger en trompettist Louis Armstrong. In Country Roads hoort de luisteraar het beste en mooiste gemaakt door zanger/producer Lee Hazlewood.

Je dag is goed – Elke werkdag van 07.00 tot 10.00 uur op NPO Radio 5
Jeroen van Inkel presenteert Je dag is goed, waarin goede muziek en de dagelijkse actualiteit centraal staan. Dinsdag 7 augustus maakt Jeroen de volledige line-up van de MAX Proms bekend, de jaarlijkse muziekshow van MAX met nationale én internationale artiesten.

TinekeShow – Elke werkdag om 12.00 uur op NPO Radio 5
Maandag 6 augustus ontvangt Tineke singer-songwriter Yorick van Norden in haar show. Yorick is net terug uit Amerika, waar hij een zieke fan bezocht. Door middel van een crowdfundingsactie haalde de fan genoeg geld op om haar geliefde zanger naar Amerika te halen. Yorick trad er op en kwam vol verhalen terug.

De MAX! – Elke werkdag van 18.00 tot 20.00 uur op NPO Radio 5
Maandag 6 augustus is het duo Tangarine te gast in De MAX!. De tweelingbroers werden bekend bij het grote publiek toen zij een seizoen lang optraden als de huisband van De Wereld Draait Door. Nu is er nieuw werk, waarmee ze in het najaar gaan toeren. Maandag een voorproefje op het podium van Club de MAX!.Woensdag 8 augustus is de Arnhemse singer-songwriter Bowe te gast bij Manuëla in De MAX!. Hij heeft onlangs een Nederlandse single uitgebracht met de zomerse titel Rum Cola.

Over MAX op NPO Radio 5
Met Je dag is goed, Wekker-Wakker-Weekend!, TinekeShow, De MAX! en Ron’s RadioShow is MAX volop aanwezig op NPO Radio 5. Dé zender met muziek uit de jaren 60, 70 en 80 is te beluisteren via kabel, internet, digitale tv, satelliet en digitale radio (DAB+).

www.facebook.com/Jedagisgoed.MAX | www.facebook.com/DeMAX.radio | www.facebook.com/tinekeshow | www.maxvandaag.nl