Hilversum,
03
oktober
2016
|
14:10
Europe/Amsterdam

Woensdag in Smaakt naar meer: Willeke Alberti, Jörgen Raymann en Remy Duker

Hilversum, 3 oktober– Aanstaande woensdag zitten Heel Holland Bakt-fans weer gebakken bij MAX; want vanaf 21.25 uur op NPO 1 is het nagenieten geblazen met Smaakt naar meer. André van Duin bespreekt hierin met zijn gasten, waaronder de #HHB-afvaller van de week, de afgelopen uitzending van Heel Holland Bakt.

Patissier Remy Duker neemt plaats aan de keukentafel van de Smaakt naar meer-studio. Remy jureert samen met onze eigen Robèrt van Beckhoven in het AVROTROS-programma de CupCakeCup. Met Remy kijken we terug op een aflevering waarin de kandidaten voor even bouwbakkers waren, zónder ook maar een baksteen aan te raken.

Bekende Gebak Fan Willeke Alberti heeft altijd iets lekkers in huis en is verzot op soesjes. Wat viel de 71-jarige zangeres op tijdens de afgelopen uitzending van Heel Holland Bakt?

Cabaretier Jörgen Raymann neemt iets uit eigen keuken mee. Wat bakt hij er zelf eigenlijk van? En wie wordt volgens hem de Beste Thuisbakker van Nederland?

Beroemd met je bakselSmaakt naar meer is op zoek naar beregoede thuisbakkers! Bak jij de sterren van de hemel of blink jij uit in misbaksels? Stuur dan snel een foto van je (mis)baksel in via de site en wie weet zien we je terug in de studio!

MAX: Smaakt naar meer
Woensdag 5 oktober
Om 21.25 uur op NPO 1
www.heelhollandbakt.nl | #Smaaktnaarmeer | @Smaaktnaarmeer