Hilversum,
26
september
2016
|
17:50
Europe/Amsterdam

Woensdag in Smaakt naar meer: Jean Beddington, Marc van der Linden en Richard Groenendijk

Hilversum, 26 september – Aanstaande woensdag zitten Heel Holland Bakt-fans weer gebakken bij MAX; want vanaf 21.25 uur op NPO 1 is het nagenieten geblazen met Smaakt naar meer. André van Duin bespreekt hierin met zijn gasten, waaronder de afvaller van de week, de afgelopen uitzending van Heel Holland Bakt.

Chef-kok Jean Beddington neemt plaats aan de keukentafel van de Smaakt naar meer-studio. Jean, Nederlandse chef-kok van Engelse afkomst, kan veel vertellen over de pie, een van oorsprong Engels baksel, die de kandidaten afgelopen zondag maakten. Wat vond zij van de creaties van de kandidaten?

Ook Bekende Bak Fan (BBF) Marc van der Linden zat afgelopen zondagavond op de bank om Heel Holland Bakt te kijken. De Koninklijk Huis-deskundige zag, net als ruim 2,9 miljoen anderen, hoe de bakkers aan de slag gingen met verschillende lagen. Wat viel hem verder op?

Cabaretier Richard Groenendijk neemt iets uit eigen keuken mee. Wat bakt hij er zelf eigenlijk van? En wie wordt volgens hem de Beste Thuisbakker van Nederland?

Beroemd met je baksel
Smaakt naar meer is op zoek naar beregoede thuisbakkers! Bak jij de sterren van de hemel of blink jij uit in misbaksels? Stuur dan snel een foto van je (mis)baksel in via de site en wie weet zien we je terug in de studio!

MAX: Smaakt naar meer
Woensdag 28 september
Om 21.25 uur op NPO 1
www.heelhollandbakt.nl | #Smaaktnaarmeer | @Smaaktnaarmeer