Hilversum,
17
oktober
2016
|
13:37
Europe/Amsterdam

Woensdag in Smaakt naar meer: Gerard Joling, Martine Sandifort en Siemon de Jong

Vanaf uitzenddatum - INDIEN NIET MOGELIJK algemene ondertitel

Aanstaande woensdag zitten Heel Holland Bakt-fans weer gebakken bij MAX; want vanaf 21.25 uur op NPO 1 is het nagenieten geblazen in Smaakt naar meer. André van Duin bespreekt hierin met zijn gasten, waaronder de #HHB-afvaller van de week, de afgelopen uitzending van Heel Holland Bakt.

Banketbakker Siemon de Jong, bekend als Abel uit het kinderprogramma Taarten van Abel, neemt woensdag plaats aan de keukentafel van de Smaakt naar meer-studio. Met Siemon kijken we terug op de halve finale, waarin het thema ‘gebakken lucht’ was.

Taartfanaat Gerard Joling schuift ook aan. We vragen de presentator en zanger wie hij eigenlijk denkt dat er dit jaar met de titel Beste Thuisbakker van Nederland naar huis gaat.

Ook cabaretière en actrice Martine Sandifort komt langs, en neemt uiteraard iets uit eigen keuken mee. Dát zij kan bakken weten we, want Martine maakte ooit in een speciale aflevering van Taarten van Abel, samen met Siemon, een taart voor Jack Spijkerman. Nu bakt Martine iets voor ons!

Beroemd met je baksel
Smaakt naar meer is op zoek naar beregoede thuisbakkers! Bak jij de sterren van de hemel of blink jij uit in misbaksels? Stuur dan snel een foto van je (mis)baksel in via de site en wie weet zien we je terug in de studio!

MAX: Smaakt naar meer
Woensdag 19 oktober
Om 21.25 uur op NPO 1
www.heelhollandbakt.nl | #Smaaktnaarmeer | @Smaaktnaarmeer