Hilversum,
18
juni
2018
|
10:49
Europe/Amsterdam

Witte anjers voor lezers van MAX Magazine

Abonnees van MAX Magazine krijgen deze week een gratis witte anjer. Deze wordt meegestuurd met MAX Magazine, met daarbij de aanmoediging om de anjer in de week voor én op Nederlandse Veteranendag te dragen. In totaal worden maar liefst 120.000 anjers meegestuurd.

Hoofdredacteur MAX Magazine Peter Contant: “Het bijvoegen van de witte anjer is een jaarlijks terugkerende traditie in MAX Magazine aan het worden. Omdat onze abonnees hier veel waarde aan toekennen combineert MAX Magazine het dit jaar met nieuws over veteranen en Veteranendag op televisie.”

MAX-directeur Jan Slagter: “Alle Nederlanders zouden een witte anjer moeten dragen als zeer terecht eerbetoon aan onze veteranen.”

Op de Nederlandse veteranendag op zaterdag 30 juni worden veteranen bedankt voor hun inzet in dienst van de vrede. Sinds 2005 geven wij in Nederland door het dragen van een witte anjer uiting aan onze waardering voor de veteranen. Traditioneel kan de anjerspeld vanaf één week voorafgaande aan de Veteranendag tot en met de Veteranendag worden gedragen. Een ander draagmoment is tijdens een regionale of lokale viering van Veteranendag buiten deze periode.