Hilversum,
20
april
2020
|
13:59
Europe/Amsterdam

Winnaar van Heel Holland Bakt Anouk Glaudemans start culinaire rubriek in MAX Magazine

Anouk Glaudemans, de winnaar van Heel Holland Bakt 2019-2020, start deze week met een culinaire rubriek in MAX Magazine. Het accent van de recepten die aan bod komen in haar rubriek ligt op gezonde producten. Ter gelegenheid hiervan staat er in de nieuwe MAX Magazine een uitgebreid interview met Anouk.

Anouk Glaudemans is in haar sas met de nieuwe rubriek in MAX Magazine“Ik ben superblij en voel me erg vereerd dat ik deze culinaire rubriek van MAX Magazine in mag vullen met toegankelijke en gezonde recepten. Het is een droom die uitkomt! Het blad straalt zoveel warmte uit, daar voel ik me goed in thuis. Ik vind gezond en gevarieerd eten belangrijk en het is leuk om nieuwe dingen te proberen. Eten op je bord hoeft niet ingewikkeld of duur te zijn, als het maar oogt als een feestje.”

Hoofdredacteur Peter Contant van MAX Magazine zegt: “Ik vind het een aanwinst voor het magazine dat we Anouk erbij hebben. Ze gaat onze lezers betrekken bij de gerechten die ze gaat koken en bakken. Gezond eten voor ouderen staat hierbij centraal, ook qua hoeveelheden.”

Naast Anouk zijn de wekelijkse vaste rubriekschrijvers en columnisten van MAX Magazine: Emile Bode, Janneke Brinkman, Peter Contant, Jan Fillekers en Henk van der Horst (Farce Majeure), Heleen de Geest, Myrna Goossen, Marc van der Linden, Tineke de Nooij, Piet Paulusma, Jan Slagter en Bert van der Veer.

Over MAX Magazine
MAX Magazine is het wekelijkse magazine voor radio, televisie en plezierig leven van Omroep MAX. Wekelijks wordt het verspreid in een betaalde oplage van ruim 180.000 exemplaren. Vorig jaar was MAX Magazine het snelst groeiende tijdschrift van Nederland. MAX Magazine is daarnaast inmiddels het grootste omroepblad.