Hilversum,
04
oktober
2021
|
09:24
Europe/Amsterdam

Winnaar Heel Holland Bakt Nog een keer bekendgemaakt

Let op: dit bericht bevat spoilers. Gwenn is de winnaar van het MAX-programma Heel Holland Bakt Nog een keer. Dat werd zojuist bekendgemaakt in een spannende finale, waarin hij zijn medefinalisten Jacques en Cas versloeg en De Gouden Taartschep heeft gewonnen.

- Reacties van Gwenn, Jacques en Cas zijn te lezen op www.heelhollandbakt.nl. Hieruit mag geciteerd worden onder vermelding van de URL of een link naar de website: www.heelhollandbakt.nl. -

Gwenn uit Amsterdam wint het speciale seizoen Heel Holland Bakt Nog een keer! Hij wist de jury, bestaande uit culinair publicist Janny van der Heijden en Meester Patissier en Meester Boulanger Robèrt van Beckhoven, te overtuigen van het feit dat hij dit speciale seizoen van Heel Holland Bakt de beste bakker was. De jury was onder de indruk van Gwenns operataart, volgens Robèrt was de taart rijk aan smaak en decoratie. Ook het spektakelstuk, een bouwstuk van nougatine en soezen, was goed gelukt. Volgens Janny was de nougatine verrukkelijk van smaak.

Tijdens Gwenns eerste deelname in seizoen 5 van Heel Holland Bakt kon al niemand om hem heen. Hij verraste de jury vaak met zijn heerlijke smaken met Franse invloeden. Er is inmiddels best veel gebeurd in het leven van Gwenn. In de coronatijd is hij omgeschoold tot basisschooldocent. Maar hij is al die tijd blijven bakken en nu heeft hij zelfs Heel Holland Bakt Nog een keer gewonnen.

Op maandag 4 oktober is Gwenn te zien in Tijd voor MAX om 17.10 uur op NPO 1.

www.heelhollandbakt.nl | facebook.com/heelhollandbakt | instagram.com/heelhollandbakt | @HeelHollandBakt | #HHB 

Meer Heel Holland Bakt? Download de HEEL HOLLAND BAKT-APP.

Heel Holland Bakt, geproduceerd door Blue Circle, is de Nederlandse versie van de Britse kijkcijferhit The Great British Bake Off, naar format van Love Productions.