Hilversum,
01
november
2021
|
09:14
Europe/Amsterdam

Winnaar Heel Holland Bakt Kids bekend

Loàn (10) uit Den Haag is de kersverse winnaar van het MAX-programma Heel Holland Bakt Kids. Dat werd vanavond bekendgemaakt in een bloedstollende finale, waarin ze de bakstrijd aan ging met haar medefinalisten Fleur en Noor. Loàn en haar vader Demian maakten de meeste indruk met een heerlijke chocoladespookkasteel. Loàn mag zich vanaf nu de Beste Juniorthuisbakker van Nederland noemen. 

De finale-uitzending stond in het teken van Halloween, zowel qua kleding als de taarten. Na vijf weken bakplezier ging Loàn er vandoor met de Heel Holland Bakt Kids Bokaal. Janny en Robèrt vonden dat Loàn en haar vader Demian een heel goed bakteam waren en dat zij altijd de leiding nam. Ook finalisten Fleur (11) uit Tilburg en Noor (9) uit Ermelo hebben fantastische bakprestaties geleverd.

Winnares Loàn: “Ik vond het heel, heel leuk om mee te doen samen met mijn vader. Toen ik hoorde dat ik had gewonnen dacht ik eigenlijk op dat moment even niks, behalve' huh'. Nadat de opnames waren geweest dacht ik: Ik heb ECHT gewonnen!"

- Een interview met de winnaar is te lezen op zapp.nl/heelhollandbakt. Hieruit mag geciteerd worden onder vermelding van de URL of een link naar de website. -

Ook meedoen aan Heel Holland Bakt Kids?
Kinderen die hebben genoten van Heel Holland Bakt Kids en het naar meer vinden smaken, kunnen zich opgeven voor een nieuw seizoen van Heel Holland Bakt Kids. Dus hebben de kandidaten je aangestoken met het bakvirus? Wil je Janny, Robèrt en André omver blazen met jouw baksels en wil je de enige echte Heel Holland Bakt-tent nu ook wel eens van binnen bekijken? Geef je dan nu via de website op voor een nieuw seizoen van Heel Holland Bakt Kids!

Heel Holland Bakt Kids (5 afleveringen) 
Wekelijks op NPO Zapp
Presentatie: André van Duin
Jury: Janny van der Heijden en Robèrt van Beckhoven 

Facebook.com/heelhollandbakt | @HeelHollandBakt | Zapp.nl/heelhollandbakt | Instagram.com/npozapp | YouTube.com/npozapp | #HHBKids 

Heel Holland Bakt, geproduceerd door Blue Circle, is de Nederlandse versie van de Britse kijkcijferhit The Great British Bake Off, naar het format van Love Productions.