Hilversum,
29
oktober
2022
|
20:00
Europe/Amsterdam

Winnaar derde seizoen Heel Holland Bakt Kids bekend

Let op: dit bericht bevat spoilers. Elisa is de winnaar van het MAX-programma Heel Holland Bakt Kids. Dat werd zojuist bekendgemaakt in een spannende finale, waarin zij haar medefinalisten Fiep en Daantje versloeg. Elisa mag zich de Beste Juniorthuisbakker van Nederland noemen. 

Elisa wint het derde seizoen Heel Holland Bakt Kids! Zij wist de jury, bestaande uit Janny van der Heijden en Robèrt van Beckhoven, te overtuigen dat zij dit seizoen de beste bakker was. Zo was de jury onder de indruk van Elisa haar technische opdracht: de ingekleurde tekening. "Haar chocolade glansde mooi", aldus Janny. Ook bij het spektakelstuk: een luchtballontaart met een verrassende Portugese vulling, kreeg Elisa de complimenten van Robèrt.  

Meedoen aan Heel Holland Bakt Kids?
Kinderen die hebben genoten van Heel Holland Bakt Kids en zelf ook de uitdaging aan willen gaan, kunnen zich opgeven voor een nieuw seizoen van Heel Holland Bakt Kids. MAX zoekt kinderen tussen de 9 en 12 jaar die dol zijn op bakken. Dus hebben kandidaten je aangestoken met het bakvirus? Geef je dan nu, samen met een volwassen bakmaatje, via de website op voor een nieuw seizoen van Heel Holland Bakt Kids.

HeelHollandBakt.nl | Facebook.com/HeelHollandBakt | Instagram.com/HeelHollandBakt | #HHBKids 

Heel Holland Bakt, geproduceerd door Blue Circle, is de Nederlandse versie van de Britse kijkcijferhit The Great British Bake Off, naar format van Love Productions.