Hilversum,
18
april
2016
|
10:10
Europe/Amsterdam

Willeke Alberti, Filemon Wesselink en Jan Smit te gast bij Tijd voor MAX

Maandag t/m vrijdag om 17.10 uur op NPO 1

Deze week in Tijd voor MAX op NPO 1 weer vele leuke, boeiende en verrassende gasten. Onder anderen Willeke Alberti, Filemon Wesselink en Jan Smit schuiven aan om te praten over actuele gebeurtenissen, interessante ontwikkelingen en persoonlijke ervaringen.

Maandag 18 april om 17.10 uur op NPO 1
Maandag in Tijd voor MAX een gesprek met de succesvolle thrillerschrijfster Xenia Kasper wiens nieuwste boek Alecto net is verschenen. De van oorsprong Duitse Xenia is naast schrijfster ook manager en persagent van bekende sterren als Bridget Maasland, Linda de Mol en Yolanthe Sneijder-Cabau.

Verder te gast: politiemedewerkster Deborah Buijze, trompettiste Maite Hontelé, Tijd voor MAX’ vaste dierenarts Jenny Buijtels en culinair expert Janny van der Heijden.

Dinsdag 19 april om 17.10 uur op NPO 1
Vorig jaar vierde zangeres en actrice Willeke Alberti haar 70ste verjaardag én haar 60-jarige artiestenjubileum temidden van veel vrienden met een groot concert in Koninklijk Theater Carré. Van dat concert verschijnt dinsdag een dvd-box: Een leven als een lied. Samen met Willeke geniet Tijd voor MAX nog een keer na en wordt er terug gekeken op haar lange carrière op het podium.

Verder te gast: Tijd voor MAX’ vaste huisarts dokter Ted van Essen en dé specialist in duurzame vis, Bart van Olphen.

Woensdag 20 april om 17.10 uur op NPO 1
Woensdag ontvangt Tijd voor MAX BNN-presentator Filemon Wesselink en zijn zus Clarinde. Met z’n tweeën schreven ze het prentenboek De spin die veel scheetjes liet en dat lijkt een opmerkelijk uitstapje voor Filemon die zich onlangs voor de serie Filemon staat strak nog op de anabolen stortte. Wat weten we nog meer niet van deze wielersportliefhebber en hoe staat het inmiddels met zijn strakke lichaam?

Verder te gast: revalidatiearts Casper van Koppenhagen, trainer/coach Laura Soudijn, sterrendeskundige Govert Schilling en Heel Holland Bakt-winnares Sarena Solari.

Donderdag 21 april om 17.10 uur op NPO 1
In Tijd voor MAX is zanger en presentator Tim Douwsma te gast. Tim werd in 2007 bekend door zijn finaleplaats in de talentenjacht So You Wanna Be a Popstar. Bijna tien jaar later staat hij in de theaters als Danny Zuko in de musicalklassieker Grease. Hij komt praten over zijn veelzijdige carrière en samen met Vajèn van den Bosch, die in Grease de rol van Sandy vertolkt, zingt hij een tophit uit de musical.

Verder te gast: regisseur en schrijver Edwin de Vries en conservator van Paleis Het Loo Paul Rem.

Vrijdag 22 april om 17.10 uur op NPO 1
Vrijdag fungeert acteur Harry Piekema, bekend van zijn rol als supermarktmanager in reclamespotjes, wederom als gastpresentator van Tijd voor MAX. Daarnaast is zanger Jan Smit te gast. Jan zit dit jaar 20 jaar in het vak en viert dat uitgebreid met een tournee en elke maand een nieuwe single. Harry en Martine blikken met hem terug op de successen van de afgelopen twee decennia en als extra bonus treedt Jan samen met zijn band op.

Verder te gast: kunsthistorica Lieke Wijnia en Meester Patissier Robèrt van Beckhoven.

Tijd voor MAX
Maandag t/m vrijdag om 17.10 uur op NPO 1
Presentatie: Martine van Os en Sybrand Niessen
www.maxvandaag.nl
www.facebook.com/tijdvoormax
#TijdvoorMAX