Hilversum,
30
september
2016
|
17:02
Europe/Amsterdam

Wierd Duk en Tom Coronel op De Perstribune van MAX

Zondag 2 oktober 2016 op NPO Radio 1

Hilversum, 30 september – Het NPO Radio 1 media- en sportprogramma De Perstribune van Omroep MAX ontvangt komende zondag journalist Wierd Duk en autocoureur Tom Coronel.

Voormalig Rusland- en Duitsland-correspondent Wierd Duk is te gast in het eerste uur van De Perstribune. Hij werd onderscheiden voor zijn reportages uit Tsjetsjenië. Inmiddels is Duk terug in Nederland. Sinds begin september is hij reizend politiek commentator voor het AD. Ook is hij vaak te zien als opiniemaker, bijvoorbeeld bij Pauw.

Tom Coronel, te gast in het tweede uur, is autocoureur. In 1997 behaalde hij zijn grootste succes met het winnen van het Japanse Formule 3-kampioenschap. Ook was hij testrijder voor het Formule 1-team van Arrows. Nog altijd is hij actief als coureur, uitkomend in het wereldkampioenschap voor toerwagens. Coronel is daarnaast Formule 1-analist bij Ziggo Sport.

Vliegende Keep Jules van der Wardt is deze week op bezoek bij David Loggie, voormalig voetballer van onder meer AZ en Sparta. De keep gaat met de Brit terug naar 4 oktober 1981, toen Loggie drie keer scoorde voor Sparta in het duel tegen Ajax. In de rubriek Kassie Kijken zoomt recensent Ron Vergouwen in op online tv.

De Perstribune wordt gepresenteerd door Margreet Reijntjes en Govert van Brakel.

MAX: De Perstribune
Zondag 2 oktoberTussen 12.00 en 14.00 uur
Op NPO Radio 1
www.omroepmax.nl
#DePerstribune | @DePerstribune