Hilversum,
19
september
2019
|
14:35
Europe/Amsterdam

Wie wordt de winnaar van Aan ’t zand? De finale met Marlijn Weerdenburg bij MAX

Woensdag 25 september om 20.30 op NPO 1

Op woensdag 25 september om 20.30 uur is de finale-aflevering van Aan 't zand bij MAX op NPO 1 te zien. Wie gaat er met de winst naar huis?

Na drie weken vol spanning waarin we afscheid namen van meerdere kunstenaars is het eindelijk zover. De drie overgebleven kunstenaars zullen in deze zenuwslopende finale strijden om de Gouden Metseltroffel en de titel Beste zandkunstenaar van Nederland!

In de vierde en laatste aflevering van Aan ’t zand krijgen de drie overgebleven kunstenaars meer vrijheid over hun kunstwerken dan ooit te tevoren. De enige regel is dat alle sculpturen twee keer zo groot moeten zijn als in voorgaande afleveringen. Dat betekent niet alleen dat er meer werk te verrichten is, maar ook dat er meer mogelijkheden zijn om de ware talenten van deze kunstenaars naar boven te halen.

Tijdens deze finale zijn de kunstenaars gelukkig niet alleen. Vrienden en familie van de finalisten komen langs om ze aan te moedigen en te steunen. Na al het harde werken staan er uiteindelijk drie indrukwekkende sculpturen. Maar helaas kan er maar één iemand winnen.

Over Aan 't zand
Nederland is groot in het maken van zandsculpturen. In Aan ’t zand gaan professionele kunstenaars de strijd met elkaar aan om de mooiste zandsculpturen te maken. Elke aflevering bestaat uit een opdracht waarbij techniek centraal staat en een opdracht waarbij een groot sculptuur wordt gemaakt. De zandsculpturen worden beoordeeld door een deskundige jury: Marcel Elsjan of Wipper en Marianne de Nooijer. De presentatie is in handen van Marlijn Weerdenburg. 

Aan 't zand
Woensdag 25 september om 20.30 uur op NPO 1
Presentatie: Marlijn Weerdenburg
www.MAXVandaag.nl

Instagram.com/OmroepMAX_ | Facebook.com/OmroepMAX | Twitter.com/OmroepMAX | #aantzand