Hilversum,
11
maart
2024
|
08:29
Europe/Amsterdam

Wie wint het elfde seizoen van Heel Holland Bakt?

Op zondag 17 maart om 20.25 uur is de finale-aflevering van Heel Holland Bakt te zien bij MAX op NPO 1. Wie gaat er met de winst vandoor? Na acht weken vol spanning, waarin elke week een bakker afviel. De drie overgebleven bakkers strijden in een zenuwslopende finale om de titel De Beste Thuisbakker van Nederland

De spanning stijgt… Wie wordt De Beste Thuisbakker van Nederland? Acht weken hebben Aruna Sitaram, Susan Veninga en Tim Huijser alles gegeven en nu is de eindstreep in zicht. De finalisten kunnen even op adem komen tijdens de eerste opdracht, ze moeten namelijk suikerblazen. Tijdens het spektakelstuk, de laatste opdracht van het seizoen, moeten de bakkers zich van hun meest romantische kant laten zien en een spectaculaire voorjaarsbruidstaart bakken. Wie van de drie neemt de bokaal in ontvangst en mag zich De Beste Thuisbakker van Nederland 2024 noemen? 

Heel Holland Bakt - De finale
Zondag 17 maart
Om 20.25 uur op NPO 1
Presentatie: André van Duin
Jury: Janny van der Heijden en Robèrt van Beckhoven 

Heel Holland Bakt, geproduceerd door Blue Circle, is de Nederlandse versie van de Britse kijkercijferhit The Great British Bake Off, naar format van Love Productions.