Hilversum,
03
mei
2021
|
12:07
Europe/Amsterdam

Welkom in hotel The Savoy te zien bij MAX

Vanaf maandag 7 juni wekelijks om 19.00 uur op NPO 1

Vanaf maandag 7 juni zendt MAX Welkom in hotel The Savoy wekelijks uit. The Savoy is een hotel vol elegantie, geschiedenis en karakter. Het eerste luxe hotel in Groot-Brittannië staat aan de oever van de Thames. Nu is het hotel geopend voor kijkers. Vanaf maandag 7 juni om 19.00 uur opnieuw bij MAX op NPO 1 te zien.

Deze serie Welkom in hotel The Savoy is opgenomen tijdens de meest dramatische periode in de geschiedenis van het hotel: van het drukke winterseizoen tot de coronalockdown. De kijkers krijgen een fascinerende indruk van het gevoel om gast te zijn in dit hotel van wereldklasse en ze maken kennis met de mensen achter de schermen. Terwijl er een wereldwijde crisis dreigt, zien we hoe het personeel blijft zorgen voor magische sferen dankzij hun harde werk en geweldige aandacht voor details. Maar dan ziet het hotel zich genoodzaakt voor het eerst in de geschiedenis de deuren te sluiten.

Welkom in hotel The Savoy - aflevering 1 - maandag 7 juni om 19.00 uur op NPO 1
In hotel The Savoy is een nieuw jaar aangebroken en er is nieuw personeel aangenomen om het bestaande team versterken. De nieuwste rekruut van hoofdbutler Sean is voormalig acteur Michael. Michael moet een cocktailparty organiseren voor het echtpaar Cuming, vaste gasten van het hotel, in hun suite. Beneden in de bloemisterij leert MaryKate uit Londen, een nieuwe juniorbloemist, van haar baas Belinda de fijne kneepjes van de gastenetiquette. Restaurantmanager Thierry en zijn team in restaurant Savoy Grill bereiden zich voor op een bezoek van eigenaar Gordon Ramsay. Ze gaan een nieuw gerecht uitproberen, maar dat verloopt niet volgens plan.

Welkom in hotel The Savoy (4 afleveringen)
Vanaf maandag 7 juni
Wekelijks om 19.00 uur op NPO 1
www.MAXVandaag.nl

Instagram.com/OmroepMAX_ | Facebook.com/MAXDocumentaires | @MAXDocumentaire

Onderstaande persfoto's mogen gebruikt worden ter promotie van Welkom in hotel The Savoy ovv Studio Ramsay & all3media international.