Hilversum,
25
juli
2016
|
14:09
Europe/Amsterdam

We zijn er Bijna! informatie aflevering 5

maandag 1 augustus

maandag 1 augustus zendt MAX om 21.25 uur op NPO 1 alweer de laatste aflevering van We zijn er Bijna! uit. In dit zomerprogramma volgt Martine van Os een groep van 48 Nederlandse toeristen die met hun eigen camper of caravan van het noorden van Spanje naar het prachtige Portugal reist.

Met nog maar een reisdag te gaan vertrekt de groep van de rustige natuurcamping nabij Alvito naar het drukke Albufeira in de Algarve.

Vanuit Albufeira maakt de groep een excursie naar het westelijkste puntje van het Europese vasteland. Hier bezoeken de reizigers de meest gefotografeerde plek van Portugal namelijk de fabelachtige rotsformaties die als bogen in de azuurblauwe zee staan.

In de Algarve krijgen de temperaturen eindelijk Zuid-Europese waarden, maar inmiddels loopt de halve camping te snotteren en zijn er wat medische probleempjes binnen de groep. Een Nederlandse huisarts, gevestigd in Albufeira, kan een aantal bezoekjes verwachten. Uiteindelijk knapt iedereen op en dat is nodig voor de terugreis via de Spaanse binnenlanden.

Interactieve kaart MAX Vandaag
Op MAX Vandaag kunnen kijkers virtueel meereizen met We zijn er Bijna!. Op de website is een interactieve kaart te vinden waarop precies te zien is waar de kampeerders zich op dat moment bevinden. Daarnaast kan men extra video’s van de reis bekijken en aanvullende informatie vinden over de culturele hoogtepunten.

We zijn er Bijna! Aflevering 5/5
Maandag 1 augustus om 21.25 uur op NPO 1
Presentatie: Martine van Os
www.maxvandaag.nl
www.facebook.com/MAX.wezijnerbijna
#WezijnerBijna