Hilversum,
17
augustus
2017
|
11:57
Europe/Amsterdam

We zijn er Bijna!: aflevering 6

Maandag 4 september

Op maandag 4 september zendt MAX om 21.15 uur op NPO 1 alweer de laatste aflevering van We zijn er Bijna! uit. In hét zomerprogramma van MAX reist presentatrice Martine van Os mee met een groep kampeerders en doet verslag van hun belevenissen. De bestemming van dit jaar is Ierland. 

Aflevering 6 – maandag 4 september om 21.15 uur op NPO 1
In de laatste aflevering van dit seizoen staat de groep weer veel moois te wachten. De kampeerders reizen af naar de Noord-Ierse kust en brengen een bezoek aan Giant’s Causeway, een indrukwekkende rotsformatie. Aan diezelfde imposante kust ligt ook Carrick-a-Rede. Hier wordt het vasteland door middel van een touwbrug verbonden met het eilandje Carrick Island.De groep maakt ook een stop bij een van de meest gefotografeerde plekken van Ierland. Gigantische bomen vormen een tunnel om Bregagh road. Een indrukwekkend gezicht die vooral de fans van de hit-serie Game of Thrones zullen herkennen.

In Belfast wordt er een bezoek gebracht aan het Titanic Museum en maakt de groep een stadsrit door de stad, waar de scheidingsmuur tussen het protestantste en katholieke deel te zien is. En in deze laatste aflevering van het seizoen wordt de finale van jeu de boules gespeeld. Wie zal er met de winst vandoor gaan?

We zijn er Bijna!
Maandag 6 september
Om 21.15 uur op NPO 1
Presentatie: Martine van Os

www.maxvandaag.nl

www.facebook.com/wezijnerbijna
#WezijnerBijna