Hilversum,
12
augustus
2021
|
14:11
Europe/Amsterdam

We zijn er Bijna! aflevering 6

Dinsdag 14 september om 20.30 uur op NPO 1 zendt MAX aflevering zes uit van We zijn er Bijna!. De vakantiereizigers maken een tocht door Nederland.

Dit jaar volgt Martine van Os een groep van 36 kampeerders die met eigen caravan of camper kriskras door Nederland trekt. De reizigers ontdekken in een tocht van dertig dagen al het moois in eigen land. Martine doet verslag van het wel en wee van de groep en natuurlijk gaat zij mee op de groepsexcursies.

Aflevering 6: dinsdag 14 september om 20.30 uur op NPO 1
De groep is in Hellevoetsluis en vertrekt naar de eindbestemming: een camping in Groede in Zeeuws-Vlaanderen. Onderweg naar Groede stoppen de meeste deelnemers bij Neeltje Jans voor een bezoek aan de waterkering, waar in een 3D-animatie het verhaal van de watersnoodramp uit 1953 tot leven komt. Het einde van de kampeerreis nadert, maar er wacht nog een druk programma deze laatste dagen. Met een vissersboot speuren naar zeehondjes op de zandbanken van de Schelde, een kleine stap over de grens met een bezoek aan de lakenstad Brugge en een culinaire wandeling langs het strand waar een ruiter en paard demonstreren hoe men vroeger de garnalen uit zee visten. En natuurlijk is er een afscheidsfeestje!

Over We zijn er Bijna!
In vrijheid en met plezier reizen en bewegen is niet aan leeftijd gebonden. Daarom volgt MAX met We zijn er Bijna! reislustige vijftigplussers die onder deskundige begeleiding nieuwe gebieden verkennen en onbezorgd genieten. Onderweg worden verhalen uitgewisseld en wordt lief en leed met elkaar gedeeld.

Wie geen genoeg krijgt van We zijn er Bijna! in Nederland, kan op MAX Vandaag terecht. Daar zijn aanvullende video's te vinden over de uitjes en bestemmingen uit de uitzending.

We zijn er Bijna! (zes afleveringen)
Dinsdag 14 september
Om 20.30 uur op NPO 1
Presentatie: Martine van Os
MAXVandaag.nl

Facebook.com/MAX.wezijnerbijna | #wezijnerbijna | @wezijnerbijna