Hilversum,
11
augustus
2017
|
13:39
Europe/Amsterdam

We zijn er Bijna!: aflevering 5

Maandag 28 augustus

Op maandag 28 augustus zendt MAX weer een nieuwe aflevering van We zijn er Bijna! uit op NPO 1. In We zijn er Bijna! reist presentatrice Martine van Os mee met een groep kampeerders en doet verslag van hun belevenissen. De bestemming van dit jaar is Ierland. 

Aflevering 5 – maandag 28 augustus om 21.25 uur op NPO 1
Het is niet anders: Kees en Lydi moeten hun camper achterlaten in Doolin. Het onderdeel om te repareren kan nergens gevonden worden. Maar, ze vinden het veel te leuk met de groep en besluiten daarom gewoon verder mee te reizen mét een huurauto. En op iedere camping denkt de groep mee over een oplossing naar een slaapplek: de ene keer belandt het koppel in een bed & breakfast en de andere keer doen zij hun oogjes toe in een huurcaravan.Martine en Dita gaan op een vrije dag naar Dooagh. Een paar maanden geleden was dit slaperige dorpje wereldnieuws, omdat het strand dat dertig jaar geleden na een storm in één nacht was weggevaagd, nu plotseling in één nacht weer terug is gekomen. Een paar maanden geleden was het mirakel van dit strand nieuws van Australië tot Japan. De baas van het plaatselijke toeristenbureau vertelt er vol trots over.

De reis vervolgt naar Connemara, een prachtig natuurgebied. Daarna reist de groep verder naar Sligo, waar het nog een hele klus blijkt te zijn om de caravans waterpas te krijgen.

We zijn er Bijna!
Maandag 28 augustus
Om 21.25 uur op NPO 1
Presentatie: Martine van Os
www.maxvandaag.nl
www.facebook.com/wezijnerbijna #WezijnerBijna