Hilversum,
31
juli
2017
|
17:29
Europe/Amsterdam

We zijn er Bijna!: aflevering 3 en 4

Maandag 14 en 21 augustus

Op maandag 14 en 21 augustus zendt MAX nieuwe afleveringen van We zijn er Bijna! uit om 21.25 uur op NPO 1. In We zijn er Bijna! reist presentatrice Martine van Os mee met een groep kampeerders en doet verslag van hun belevenissen. De bestemming van dit jaar is Ierland. 

Aflevering 3 – maandag 14 augustus om 21.25 uur op NPO 1
Martine van Os bezoekt met onder anderen Leus en Rinus Mizen Head, het meest zuidwestelijke punt van Ierland. Ze staan hier ‘aan het einde van de wereld’. Leus vertelt op deze bijzondere plek over haar moeder van 89 die ze thuis achter moest laten. Normaal bezoekt ze haar elke dag, dus ze heeft lang getwijfeld of ze deze reis wel moest maken. Daarnaast wordt Vaderdag op de camping altijd gevierd als mannendag. De begeleiders verzorgen daarom een ontbijt met eieren en spek. Iedereen neemt zijn eigen tafel, stoelen en bestek mee voor een gezamenlijk ontbijt. En ze hebben geluk! Het is voor de verandering prachtig weer, dus er kan buiten ontbeten worden. Tot slot is begeleider Lei jarig én geeft Lydi ochtendgymnastiek.

Aflevering 4 – maandag 21 augustus om 21.25 uur op NPO 1
De vierde aflevering van We zijn er Bijna! brengt ons in Doolin, bij de prachtige Cliffs of Moher. De groep staat daar op een camping met uitzicht op de kliffen. Het groene gras en de grazende koeien zijn opvallend zo dichtbij de zee. Lenie schildert in haar vrije tijd het liefst koeien, dus samen met Martine trekt ze het weiland in om koeienfoto’s te maken.In Bunratty woont de groep een Middeleeuwse avond met eten, drank en zang bij. En Kees en Lydi hebben pech. De poelie onder hun oude camper is plotseling verdwenen. Technisch begeleider Cees denkt dat hij gestolen is. Hoe dan ook: zonder poelie kunnen ze niet verder rijden…

Over We zijn er Bijna!
In vrijheid en met plezier reizen en bewegen is niet aan leeftijd gebonden. Daarom volgt MAX met We zijn er Bijna! reislustige vijftigplussers die onder deskundige begeleiding nieuwe gebieden verkennen en onbezorgd genieten. Onderweg worden verhalen uitgewisseld en lief en leed met elkaar gedeeld.

We zijn er Bijna! op MAX Vandaag
De hele route is te vinden op MAX Vandaag. Daarnaast stellen de reisbegeleiders zich voor in deze exclusieve webfilmpjes. Ook blikken reisbegeleiders uit eerdere We zijn er Bijna!-seizoenen terug op hun reizen. Zij weten wat de reisbegeleiders Lei, Ans, Cees en Janny te wachten staat.

We zijn er Bijna!
Maandag 14 en 21 augustus
Om 21.25 uur op NPO 1
Presentatie: Martine van Os
www.maxvandaag.nl

www.facebook.com/MAX.wezijnerbijna | #wezijnerbijna | @wezijnerbijna