Hilversum,
21
juli
2017
|
12:37
Europe/Amsterdam

We zijn er Bijna!: aflevering 2

Vanaf maandag 7 augustus

Op maandag 7 augustus zendt MAX de tweede aflevering van het nieuwe seizoen van We zijn er Bijna! uit om 21.25 uur op NPO 1. In We zijn er Bijna! reist presentatrice Martine van Os mee met een groep kampeerders en doet verslag van hun belevenissen. De bestemming van dit jaar is Ierland. 

Aflevering 2 – maandag 7 augustus om 21.25 uur op NPO 1
De groep reist vanuit het dorp Donard naar Kilkenny en daarna naar een camping in de buurt van Tipperary. Deze stad is een regionaal centrum waar verder niet zo veel gebeurt, maar de naam Tipperary spreekt velen tot de verbeelding. Het beroemde lied It's a Long Way to Tipperary heeft de stad namelijk wereldfaam bezorgd. Op de camping komen de deelnemers niet veel verder dan de eerste twee regels, maar in de stad komt Martine samen met Menne en Hilly een muzikale dame tegen die met volle overgave het gehele lied voordraagt. Muziek en zingen is met Ierland verweven. In elke Ierse pub zijn dagelijks optredens, maar opvallend is vooral de spontaniteit van cafégasten die een lied aanheffen. In korte tijd zingt de gehele pub mee.

Over We zijn er Bijna!
In vrijheid en met plezier reizen en bewegen is niet aan leeftijd gebonden. Daarom volgt MAX met We zijn er Bijna! reislustige vijftigplussers die onder deskundige begeleiding nieuwe gebieden verkennen en onbezorgd genieten. Onderweg worden verhalen uitgewisseld en lief en leed met elkaar gedeeld.

We zijn er Bijna! op MAX Vandaag
De hele route is te vinden op MAX Vandaag. Daarnaast stellen de reisbegeleiders zich vast voor in exclusieve webfilmpjes.

We zijn er Bijna!
Maandag 7 augustus
Om 21.25 uur op NPO 1
Presentatie: Martine van Os
www.maxvandaag.nl

www.facebook.com/MAX.wezijnerbijna | #wezijnerbijna | @wezijnerbijna