Hilversum,
02
april
2019
|
17:02
Europe/Amsterdam

Wat een verhaal met André van Duin en Anne-Marie Jung: aflevering 4

Zaterdag 6 april

Zaterdag 6 april om 22.05 uur op NPO 1 zendt MAX weer een gloednieuwe aflevering van Wat een verhaal uit. In het zaterdagavondprogramma met Anne-Marie Jung en André van Duin staat het waargebeurde verhaal van Inge centraal.

Wat maakt een feest of avond met familie en vrienden zo leuk en speciaal? Dat zijn de verhalen die we elkaar vertellen. Echt gebeurde verhalen! In Wat een verhaal zitten presentatoren Anne-Marie Jung en André van Duin in een prachtige setting tegenover kleurrijke vertellers, die de kijker verbazen met waargebeurde verhalen. Zo’n hilarisch of bizar verhaal dat op elk feestje wordt verteld. Anne-Marie en André horen het verhaal voor de allereerste keer, luisteren vol overgave en stellen de vragen waar de kijker óók antwoorden op wil. Bekende acteurs brengen de verhalen vervolgens in een gedramatiseerde verfilming tot leven. In elke aflevering staat één bijzonder verhaal centraal.

Aflevering 4 - De Quiz, zaterdag 6 april om 22.05 uur, NPO 1
 Inge heeft in haar studententijd van het winnen van weddenschappen een ware levenskunst gemaakt. Ze verliest nooit en de een na de andere uitdager wordt door haar vernederd. Tot ze ineens haar hand lijkt te overspelen…

De acteurs die in deze serie te zien zijn, zijn onder meer: Loes Haverkort, Bas Keijzer, Emma Linssen, Kim van Zeben, Jennifer Welts, Tim Haars, Loes Schnepper en Tina de Bruin.

De Vertelbus
In de webserie De Vertelbus vertellen gewone mensen hun spannende, grappige of bijzondere verhalen. Bekijk elke vrijdag een nieuwe aflevering van De Vertelbus op Facebook.

Wat een verhaal is een coproductie van BlazHoffski en Omroep MAX.

Wat een verhaal
Zaterdag 6 april
Om 22.05 uur op NPO 1
Presentatie: Anne-Marie Jung en André van Duin
www.maxvandaag.nl

www.facebook.com/OmroepMAX | @Wateenverhaal | #wateenverhaal | Instagram.com/wateenverhaal