Hilversum,
26
maart
2019
|
15:58
Europe/Amsterdam

Wat een verhaal met André van Duin en Anne-Marie Jung: aflevering 3

Zaterdag 30 maart om 22.10 uur op NPO 1

Zaterdag 30 maart om 22.10 uur op NPO 1 zendt MAX weer een gloednieuwe aflevering van Wat een verhaal uit. In het zaterdagavondprogramma met Anne-Marie Jung en André van Duin staat het waargebeurde verhaal van Jet centraal.

Wat maakt een feest of avond met familie en vrienden zo leuk en speciaal? Dat zijn de verhalen die we elkaar vertellen. Echt gebeurde verhalen! In Wat een verhaal zitten presentatoren Anne-Marie Jung en André van Duin in een prachtige setting tegenover kleurrijke vertellers, die de kijker verbazen met waargebeurde verhalen. Zo’n hilarisch of bizar verhaal dat op elk feestje wordt verteld. Anne-Marie en André horen het verhaal voor de allereerste keer, luisteren vol overgave en stellen de vragen waar de kijker óók antwoorden op wil. Bekende acteurs brengen de verhalen vervolgens in een gedramatiseerde verfilming tot leven. In elke aflevering staat één bijzonder verhaal centraal.

Aflevering 3 - De Vaas, zaterdag 30 maart om 22.10 uur, NPO 1 
Jet kan geen weerstand bieden aan de drang om alles wat ze vindt op straat mee te nemen naar haar overvolle huis. Als ze het dan eindelijk, met veel wilskracht, voor elkaar krijgt om eens een keer iets te laten staan, blijkt dat geen goed idee…

De acteurs die in deze serie te zien zijn, zijn onder meer: Loes Haverkort, Bas Keijzer, Emma Linssen, Kim van Zeben, Jennifer Welts, Tim Haars, Loes Schnepper en Tina de Bruin.

Wat een verhaal is een coproductie van BlazHoffski en Omroep MAX.

Wat een verhaal
Zaterdag 30 maart
Om 22.10 uur op NPO 1
Presentatie: Anne-Marie Jung en André van Duin
www.maxvandaag.nl

www.facebook.com/OmroepMAX | @Wateenverhaal | #wateenverhaal | Instagram.com/wateenverhaal