Hilversum,
18
maart
2019
|
16:26
Europe/Amsterdam

Wat een verhaal met André van Duin en Anne-Marie Jung: aflevering 2

23 maart 2019

Zaterdag 23 maart om 22.05 uur op NPO 1 zendt MAX weer een gloednieuwe aflevering van Wat een verhaal uit. In het zaterdagavondprogramma met Anne-Marie Jung en André van Duin staat het waargebeurde verhaal van Dick centraal.

Wat maakt een feest of avond met familie en vrienden zo leuk en speciaal? Dat zijn de verhalen die we elkaar vertellen. Echt gebeurde verhalen! In Wat een verhaal zitten presentatoren Anne-Marie Jung en André van Duin in een prachtige setting tegenover kleurrijke vertellers, die de kijker verbazen met waargebeurde verhalen. Zo’n hilarisch of bizar verhaal dat op elk feestje wordt verteld. Anne-Marie en André horen het verhaal voor de allereerste keer, luisteren vol overgave en stellen de vragen waar de kijker óók antwoorden op wil. Bekende acteurs brengen de verhalen vervolgens in een gedramatiseerde verfilming tot leven. In elke aflevering staat één bijzonder verhaal centraal.

Aflevering 2 - De Trein, zaterdag 23 maart om 22.05 uur, NPO 1 
Als Dick zoals elke maandag zijn zoon Chief naar het station brengt, blijkt het geen dag zoals alle andere. Wat volgt is een reeks zenuwslopende gebeurtenissen die ons allemaal kunnen overkomen, maar waar we liever alleen maar naar luisteren.

De acteurs die in deze serie te zien zijn, zijn onder meer: Loes Haverkort, Bas Keijzer, Emma Linssen, Kim van Zeben, Jennifer Welts, Tim Haars, Loes Schnepper en Tina de Bruin.

Wat een verhaal: De Vertelbus
Kun je geen genoeg krijgen van de verhalen uit Wat een verhaal? Dat komt goed uit! In de webserie De Vertelbus vertellen mensen op straat hun spannende, grappige of bijzondere verhalen. Dat doen ze in een huiskamer op wielen. Want klein of groot, íedereen heeft wel eens iets vertellenswaardigs meegemaakt. De Vertelbus rijdt door ons land om juist die verhalen en hun vertellers een piepklein podium te geven.Vanaf vrijdag 22 maart zie je wekelijks een nieuwe aflevering op YouTube, Facebook, MAX Vandaag en Instagram.Wat een verhaal is een coproductie van BlazHoffski en Omroep MAX.

Wat een verhaal
Zaterdag 23 maart
Om 22.05 uur op NPO 1
Presentatie: Anne-Marie Jung en André van Duin
www.maxvandaag.nl

www.facebook.com/OmroepMAX | @Wateenverhaal | Instagram.com/wateenverhaal