Hilversum,
16
december
2016
|
14:20
Europe/Amsterdam

Ward Wijndelts en Chiel Warners op De Perstribune van MAX

Het NPO Radio 1-programma De Perstribune van MAX ontvangt komende zondag tussen 12.00 en 14.00 uur de nieuwe hoofdredacteur van Vrij Nederland, Ward Wijndelts, én voormalig tienkamper Chiel Warners.

Ward Wijndelts, te gast in het eerste uur, wil het traditierijke opinieblad Vrij Nederland ‘meer zichtbaar maken’. De 41-jarige Wijndelts heeft vooral veel ervaring op online gebied. Tot voor kort was hij hoofdredacteur van het online platform Mindshakes. Is de toekomst van Vrij Nederland ook digitaal?

Chiel Warners, te gast in het tweede uur, is voormalig tienkamper. Op de Olympische Spelen van Athene werd hij vijfde op het koningsnummer van de atletieksport. Momenteel is Warners voorzitter van de atletencommissie van NOC*NSF. Per 1 januari treedt hij toe tot de atletencommissie van het mondiale antidopingsbureau WADA.

'Vliegende Keep' Jules van der Wardt is deze week op bezoek bij oud-PSV-middenvelder Edward Linskens. En tv-recensent Ron Vergouwen staat in de rubriek Kassie Kijken stil bij nostalgie op tv.

De Perstribune wordt ook zondag gepresenteerd door Margreet Reijntjes en Govert van Brakel.

MAX: De Perstribune
Zondag 18 december
Tussen 12.00 en 14.00 uur op NPO Radio 1
www.omroepmax.nl | #DePerstribune | @DePerstribune