Hilversum,
11
oktober
2019
|
10:08
Europe/Amsterdam

Vrijdag 25 oktober is het Duitse Henkie-dag bij TinekeShow!

Een speciale uitzending van TinekeShow op NPO Radio 5! Vrijdag 25 oktober van 12.00 tot 14.00 uur op NPO Radio 5

Vrijdag 25 oktober is het Duitse Henkie-dag bij Tineke de Nooij in TinekeShow. Een uitzending die volledig in het teken staat van verschillende soorten Duitse muziek. De studio verandert die dag in een heuse Deutsche Stube waar publiek van harte welkom is. In de studio komt onder anderen Otto Lagerfett langs. De uitzending is van 12.00 tot 14.00 uur live te volgen op NPO Radio 5. Es wird supertoll!

De Henkie-dag is vernoemd naar presentator Henk Mouwe, die gek is op Duitse muziek. Uiteraard is hij er deze keer ook weer bij, samen met Manuëla Kemp. Zij bedacht de term Henkie voor een Duitse plaat. Bij deze speciale uitzending op vrijdag 25 oktober is publiek meer dan welkom om aan te schuiven aan de lange tafels en te genieten van Duitse muziek en Duitse hapjes en drankjes.

Livemuziek is er onder meer van Otto Lagerfett. Hij is misschien wel de grootste Schlager König van dit moment. Al vanaf 1997 staat hij in de hitlijsten in Duitsland en heeft hij een groot aantal gouden platen op zijn naam staan.

Dus trek je Lederhose en Dirndl uit de kast en wees erbij! Meld je aan via tinekeshow.nl.

Bis bald!

Duitse Henkie-dag bij TinekeShow
Vrijdag 25 oktober van 12.00 tot 14.00 uur op NPO Radio 5
Presentatie: Tineke de Nooij
www.maxvandaag.nl

Facebook.com/TinekeShow | Twitter.com/TinekeShow | #TinekeShow