Hilversum,
08
februari
2015
|
00:00
Europe/Amsterdam

VPRO-directeur Lennart van der Meulen en autocoureur Jan Lammers te gast op De Perstribune van MAX 8-2-2015

Hilversum, 6 februari 2015 - Het NPO Radio 1 media- en sportprogramma De Perstribune van MAX ontvangt op zondag 8 februari VPRO-directeur Lennart van der Meulen en autocoureur Jan Lammers.

Lennart van der Meulen was campagneleider bij D66, politiek adviseur van de staatssecretaris voor Media en Cultuur, werkte bij het Commissariaat voor de Media en was ooit netcoördinator van Nederland 2 en 3. Sinds 2009 is hij directeur van de VPRO. De omroep heeft de afgelopen jaren stevig bezuinigd en programma’s moeten schrappen. Hoewel dat nog niet voorbij is, heeft de omroep dit seizoen wel een aantal geprezen tv-programma’s gelanceerd, waaronder Onze man in Teheran, De Fractie en Zondag met Lubach.

Autocoureur Jan Lammers blikt vooruit op het raceseizoen van de 17-jarige Max Verstappen in de Formule 1. Lammers maakte als 22-jarige al zijn debuut in de Formule 1. De onder de rook van het circuit van Zandvoort geboren Lammers rijdt later onder andere 21 keer in de ‘24 uur van Le Mans’ en de beroemde rit Parijs - Dakar.

Recensent Ron Vergouwen bespreekt in zijn rubriek Kassie Kijken de voorbije tv-week en verslaggever Jules van der Wardt, alias De Vliegende Keep, gaat weer op zoek naar het persoonlijke verhaal achter een bekende (oud-)sporter.

Verder zijn er flitsen van Feyenoord – Cambuur.

De presentatie is in handen van Govert van Brakel.

MAX
De Perstribune
Zondag 8 februari 2015
Vanaf 12:15 uur op NPO Radio 1
www.deperstribune.nl