Hilversum,
07
oktober
2016
|
15:18
Europe/Amsterdam

Vincent Bijlo en John Metgod te gast op De Perstribune van MAX

Zondag 9 oktober

Het NPO Radio 1 media- en sportprogramma De Perstribune van MAX ontvangt komende zondag vanaf 12.00 uur radiocolumnist Vincent Bijlo en oud-international John Metgod.

Vincent Bijlo, te gast in het eerste uur van De Perstribune, werd bekend als cabaretier en radiopresentator. Sinds dit voorjaar is hij als columnist in een niche gedoken. Hij is de enige radiorecensent van Nederland. Bijlo praat in De Perstribune over zijn liefde voor het oude medium.

John Metgod, te gast in het sportuur, heeft vooral als speler een indrukwekkende carrière achter de rug. Metgod maakte onderdeel uit van het grote AZ'67, en speelde voor Real Madrid, Nottingham Forest, Tottenham Hotspur en Feyenoord. Vorig seizoen was Metgod actief in de staf van ADO Den Haag; waar hij vertrok na een bezuinigingsoperatie.

Vliegende Keep Jules van der Wardt is deze week op bezoek bij Jordi Cruijff, voormalig international en 'zoon van'. 'De keep' gaat met Cruijff terug naar het EK van 1996, toen hij scoorde tegen Zwitserland. En in de rubriek Kassie Kijken beschouwt recensent Ron Vergouwen de tv-programma's van de afgelopen week. Deze week: de jacht op de gast.

De Perstribune wordt zondag gepresenteerd door Margreet Reijntjes en Govert van Brakel.

MAX: De Perstribune
Zondag 9 oktober
Tussen 12.00 en 14.00 uur
Op NPO Radio 1
www.omroepmax.nl #DePerstribune | @DePerstribune