Hilversum,
23
februari
2018
|
16:16
Europe/Amsterdam

Viktor Brand, Mamas Gun en Jan Dirk Vis te gast bij MAX op NPO Radio 5

Van zaterdag 24 februari tot en met vrijdag 2 maart ontvangen de MAX-programma’s op NPO Radio 5 bijzondere gasten met een boeiend verhaal. Onder anderen Viktor Brand, Mamas Gun en Jan Dirk Vis komen langs.

Wekker-Wakker-Weekend! – Elke zaterdag van 06.00 uur tot 10.00 uur op NPO Radio 5
Jan Rietman luidt het weekend in met verrassende gesprekken en veel muziek. De luisteraar hoort de beste countrymuziek in Country Roads en Jan haalt het mooiste uit zijn Los Vast-archief in Los Vast live.

Je dag is goed – Elke werkdag van 07.00 tot 10.00 uur op NPO Radio 5
In Je dag is goed belt Jeroen van Inkel met Edwin Smulders. Hij is in Lech om foto’s te maken van de Koninklijke Familie tijdens het jaarlijkse persfotomoment. Smulders maakte in 2000 de eerste foto van Willem Alexander en Máxima. Jeroen belt met Edwin over dit speciale moment.

TinekeShow – Elke werkdag om 12.00 uur op NPO Radio 5
Viktor Brand komt maandag 26 februari naar de NPO Radio 5-studio. De presentator praat met Tineke over de serie Klasgenoten, die hij presenteert op SBS 6.

Dinsdag 27 februari komt Jan Dirk Vis praten over Jan Vis Artiesten en Evenementen, het gerenommeerde bureau dat zijn vader oprichtte en waar Jan Dirk nu de scepter zwaait.

Koos de Wilt en Ton Okkerse, makers van respectievelijk de film De Wilde Stad en het boek De kat in de wilde stad zijn woensdag 28 februari te gast. De Wilde Stad is een film met verrassende plotwendingen, gezien door de ogen van de avontuurlijke stadskat Abatutu.

Vrijdag 2 maart is Edward Molkenboer te gast. Hij vertelt over de stichting Goed doen voor een ander. Zelf doet hij dit al enige tijd in de vorm van koffieschenken, onder het genot van goede gesprekken met eenzame ouderen in verzorgingstehuizen. Met iets wat op een heuse beweging begint te lijken, heeft Edward al vele eenzame ouderen bereikt. Er is inmiddels al een behoorlijk arsenaal van koffieschenkers ontstaan!

De MAX! – Elke werkdag van 18.00 tot 20.00 uur op NPO Radio 5
Maandag 26 januari is de formatie Mamas Gun te horen in De MAX!. De vijfkoppige band is muzikaal zeer divers. De band brengt, voorgegaan door zanger/componist/producer Andy Platts, een combinatie van de euforie van soul en Motown met de bezieling van Stevie Wonder, Marvin Gaye, Lewis Taylor en de Average White Band. Uiteraard spelen ze hun recente hit I Need A Win.

Over MAX op NPO Radio 5
Met Je dag is goed, Wekker-Wakker-Weekend!, TinekeShow, De MAX! en Ron’s RadioShow is MAX volop aanwezig op NPO Radio 5. Dé zender met muziek uit de jaren 60, 70 en 80 is te beluisteren via kabel, internet, digitale tv, satelliet en digitale radio (DAB+).

www.facebook.com/Jedagisgoed.MAX | https://www.facebook.com/DeMAX.radio/ | www.facebook.com/tinekeshow | www.maxvandaag.nl