Hilversum,
22
augustus
2019
|
11:17
Europe/Amsterdam

Vierde aflevering van Denkend aan Holland: André en Janny maken een culinaire vaartocht van Zuid-Holland naar Brabant

Maandag 26 augustus om 22.15 uur op NPO 1

In de vierde en laatste aflevering van Denkend aan Holland maken André van Duin en Janny van der Heijden een boottocht van Zuid-Holland naar Brabant. Op maandag 26 augustus om 22.15 uur te zien bij MAX op NPO 1.

In deze aflevering neemt Janny André mee op een culinaire vaartocht vanaf Oud Tonge in Zuid-Holland naar Brabant. Ze heeft als einddoel een bijzondere maaltijd te maken waarin ze de drie A's wil verwerken: aardbeien, asperges en ansjovis.
Ook stappen ze van de boot af en de fiets weer op. Onderweg ontmoeten ze lokale boeren en kwekers die hen voorzien van de ingrediënten. Verder stelt Janny Andrés stuurmanskunsten op de proef. Om in Brabant te kunnen varen moeten ze het druk bevaren Volkerak oversteken. 

Over Denkend aan Holland
In Denkend aan Holland ontdekken André van Duin en Janny van der Heijden ons mooie Nederland vanaf het water. Elke aflevering trekken ze erop uit met hun boot. Natuurlijk meren André en Janny zo nu en dan ook aan, om de prachtige plekken te bezoeken waar het water hen brengt. Janny kan André veel vertellen over zowel de culturele als culinaire geschiedenis van bepaalde plekken. Dat allemaal in het gezelschap van scheepshond Nhaan; de teckel van Janny.

Denkend aan Holland
Maandag 26 augustus
Om 22.15 uur op NPO 1
Presentatie: André van Duin en Janny van der Heijden
www.MAXVandaag.nl

Instagram.com/OmroepMAX_ | Facebook.com/OmroepMAX | Twitter.com/OmroepMAX | #denkendaanholland