Hilversum,
15
januari
2015
|
00:00
Europe/Amsterdam

Victor Mids en Bennie Muller te gast op de Perstribune

Victor Mids en Bennie Muller te gast op de Perstribune

Hilversum, 15 januari 2015 – Het NPO Radio 1 media- en sportprogramma De Perstribune van MAX ontvangt komende zondag illusionist Victor Mids en oud-Ajax-speler Bennie Muller. 

Victor Mids, te gast in het eerste uur, is momenteel te zien in een nieuwe reeks van het televisieprogramma Mindf*ck, waarin hij goocheltrucs combineert met neuropsychologische experimenten. In de eerste afleveringen van het seizoen deed hij onder anderen Mathijs van Nieuwkerk en Ilse de Lange versteld staan met opzienbarende trucs. Mids brak door in het televisieprogramma De Nieuwe Uri Geller. Behalve illusionist is hij ook arts. 

De gast in het tweede uur van De Perstribune, Bennie Muller, maakte samen met onder anderen Henk Groot en Sjaak Swart deel uit van het Ajax van de jaren zestig. De Amsterdammer speelde 426 wedstrijden voor Ajax en daarnaast ook nog eens 43 interlands. Na zijn sportieve carrière werd Muller één van de bekendste sigarenboeren van Nederland met een ‘sigarenmagazijn’ in de Amsterdamse Haarlemmerstraat.  

In De Perstribune verder live-flitsen van de eredivisiewedstrijd ADO Den Haag – Ajax (commentaar Philip Kooke). Vliegende keep Jules van der Wardt gaat met oud-PSV’er én Feyenoorder Patrick Paauwe terug in de tijd, naar de spectaculaire ontmoeting tussen Feyenoord en PSV in de UEFA-cup van 2002. In de rubriek Kassie Kijken blikt recensent Ron Vergouwen terug op de afgelopen televisieweek.


MAX: De Perstribune
Zondag 17 januari 2016
Vanaf 12.00 uur op NPO Radio 1
Presentatie: Govert van Brakel & Margreet Reijntjes
www.deperstribune.nl