Hilversum,
29
december
2020
|
18:28
Europe/Amsterdam

Vertrouwde programma's keren in januari terug bij MAX!

In januari keren verschillende vertrouwde MAX-programma's terug op de buis. Op de planning staan nieuwe seizoenen van MAX PubQuiz, Tijd voor MAX, Met het Mes op Tafel, en Meldpunt. Ook Nederland in Beweging, MAX Geheugentrainer en MAX Ouderenjournaal zijn in het nieuwe jaar gewoon te zien. Kijk voor meer informatie over deze en andere programma's op MAX Vandaag.

MAX PubQuiz - vanaf 1 januari elke vrijdag op NPO 1
Vrijdag 1 januari om 22.10 uur op NPO 1 start een gloednieuw seizoen van MAX PubQuiz! In een gezellige kroegsfeer dagen elke week zes teams elkaar uit. Wie hebben samen de meeste kennis paraat? De winnaars van elke aflevering zullen op 12 februari strijden om de felbegeerde MAX Pubquiz Trofee. Ook ditmaal presenteert Sybrand Niessen MAX PubQuiz. Hij wordt bijgestaan door een bekende barman of -vrouw. Dat zijn dit seizoen Wolter Kroes, Evi Hanssen, Stef Bos, Shirma Rouse, Roué Verveer, Marlijn Weerdenburg en André van Duin. En er is livemuziek onder leiding van Jan Rietman.

Vanaf aflevering 2 (8 januari 2021) is MAX PubQuiz te zien om 21.30 uur op NPO 1.

Tijd voor MAX – vanaf 4 januari elke werkdag om 17.10 uur op NPO 1
Vanaf maandag 4 januari presenteren Sybrand Niessen en Martine van Os elke werkdag weer Tijd voor MAX. Zoals vertrouwd met actuele en spraakmakende gasten. Tijd voor MAX staat garant voor boeiende gesprekken met interessante gasten. Op vrijdagen presenteert Carrie ten Napel het programma, samen met Sybrand of Martine. Elke uitzending van Tijd voor MAX wordt afgesloten met Piets Weerbericht, gepresenteerd door Piet Paulusma.

Met het Mes op Tafel – vanaf 11 januari van maandag tot en met donderdag om 20.00 uur op NPO 2
Het nieuwe seizoen van Met het Mes op Tafel is vanaf maandag 11 januari te zien op NPO 2. Uiteraard met Herman van der Zandt als quizmaster. De kennis- en blufquiz is, met een onderbreking gedurende het seizoen, van maandag tot en met donderdag om 20.00 uur te zien op NPO 2. Drie kandidaten pokeren tegen elkaar met antwoorden op vragen. Niet alleen kennis is van belang; wie weinig weet, kan altijd bluffen. De winnaars van maandag, dinsdag en woensdag strijden op donderdag in de finale tegen elkaar, én voor een bonus.

Meldpunt – vanaf 15 januari elke vrijdag om 19.20 uur op NPO 2
Elles de Bruin behandelt in Meldpunt kleine en grote consumentenzaken. De presentatrice en haar redactie duiken dit seizoen onder andere in onderwerpen als oplichting bij (internet)aankopen, gesteggel bij digitalisering en klachten over pensioenfondsen. Al jaren houdt Meldpunt vinger aan de pols bij de (ouderen)zorg, en dat blijft het programma doen: altijd kritisch, maar ook opbouwend.

Nederland in Beweging – elke werkdag om 09.15 uur op NPO 2 en 10.15 uur op NPO 1
Ook in het nieuwe jaar motiveren Olga Commandeur en Duco Bauwens, vergezeld door een nieuwe oefengroep, Nederland weer om meer te bewegen. Door mee te doen aan Nederland in Beweging kunnen kijkers al de helft van de dagelijkse norm van 30 minuten gezond bewegen behalen. En er is meer! Nederland in Beweging is er namelijk ook online! Olga en Duco geven, onder de noemer: Heel Nederland Thuis in Beweging, extra tips op MAX Vandaag en Facebook.

MAX Geheugentrainer – elke werkdag om 10.40 uur op NPO 1
Mascha de Rooij en Pauline Spiering presenteren elke werkdag om 10.40 uur MAX Geheugentrainer. Het is immers niet alleen belangrijk dat het lichaam in beweging blijft, ook de hersenen moeten getraind worden. Door elke ochtend een aantal oefeningen mee te doen, die voorzien in de dagelijkse portie hersengymnastiek, is het mogelijk het geheugen te verbeteren.

MAX Ouderenjournaal - elke maandag om 16.40 uur op NPO 1
In januari kunt u ook gewoon blijven kijken naar MAX Ouderenjournaal. Het programma, gepresenteerd door Jan Slagter, is elke maandag te zien en richt zich op positief, hoopvol en inspirerend nieuws, toegespitst op de situatie van ouderen in coronatijd. Voor perspectief in deze moeilijke tijd. Het MAX Ouderenjournaal is wekelijks om 16.40 uur te zien op NPO 1.

Meer informatie over MAX-televisieprogramma’s? Bezoek MAX Vandaag.