Hilversum,
22
augustus
2022
|
16:52
Europe/Amsterdam

Vertrouwde MAX-programma's keren in september terug op de buis

In september keren verschillende vertrouwde MAX-programma’s terug op de buis. Op de planning staan nieuwe seizoenen van o.a. Met het Mes op Tafel, Tijd voor MAX en Nederland in Beweging. Kijk voor meer informatie over deze en andere programma's op MAX Vandaag.

Noord-Zuid-Oost-West - elke maandag t/m donderdag om 18.30 uur bij MAX op NPO 2
De mooiste documentaires, achtergrondprogramma's en persoonlijke verhalen van de regionale omroepen.

Bak mee met MAX - elke vrijdag om 13.20 uur bij MAX op NPO 1
Robèrt van Beckhoven maakt weer toegankelijke en inspirerende lekkernijen. De Meester Patissier en Meester Boulanger geeft in Bak mee met MAX de ultieme tips & tricks en laat zien hoe u aan de bak kunt met heerlijke recepten. Allemaal afleveringen vol zinnenprikkelend lekkers!

Meldpunt  - vanaf vrijdag 26 augustus om 19.50 uur bij MAX op NPO 2
Elles de Bruin behandelt in Meldpunt kleine en grote consumentenzaken. De presentator en haar redactie duiken in onderwerpen als oplichting bij (internet)aankopen, gesteggel bij digitalisering, vakantieleed en schimmigheden binnen pensioenfondsen. Al jaren houdt Meldpunt vinger aan de pols bij de (ouderen)zorg, en dat blijft het programma doen: altijd kritisch, maar ook opbouwend.

Nederland in Beweging - vanaf maandag 5 september elke werkdag om 10.15 uur op NPO 1 én om 09.15 uur bij MAX op NPO 2
Begin het najaar goed! Vanaf september motiveren Olga Commandeur en Duco Bauwens Nederland om meer te bewegen, vergezeld door een oefengroep. Door mee te doen aan Nederland in Beweging kunt u al de helft van de dagelijkse norm van dertig minuten gezond bewegen behalen. 

MAX Geheugentrainer - vanaf maandag 5 september elke werkdag om 10.30 uur bij MAX op NPO 1
Naast bewegen is het ook belangrijk om de hersenen gezond te houden. Mascha de Rooij en Pauline Spiering helpen u door elke werkdag MAX Geheugentrainer te presenteren. Train uw hersenen door elke ochtend een aantal oefeningen mee te doen die voorzien in de dagelijkse portie hersengymnastiek. 

Tijd voor MAX - vanaf maandag 5 september elke werkdag om 17.10 uur bij MAX op NPO 1
Martine van Os en Sybrand Niessen zijn terug! Vanaf maandag 5 september presenteren ze elke werkdag weer Tijd voor MAX. Zoals vertrouwd met actuele en spraakmakende gasten. Tijd voor MAX staat garant voor boeiende gesprekken met interessante gasten. Kijkt u ook?

Met het Mes op Tafel - vanaf maandag 26 september elke maandag t/m donderdag om 19.50 uur bij MAX op NPO 2
Kennis hebben, goed kunnen rekenen, slim kunnen spelen en een getalenteerd bluffer zijn: dat zijn de karaktereigenschappen waarover een kandidaat van Met het Mes op Tafel moet beschikken. Drie deelnemers pokeren tegen elkaar met antwoorden op vragen, onder leiding van Herman van der Zandt. De winnaars van maandag, dinsdag en woensdag strijden op donderdag in de finale om een bonus.

MAX-programma’s terugkijken of -luisteren? Dat kan via MAX Vandaag.

Facebook.com/OmroepMAX | Instagram.com/OmroepMAX_ | Twitter.com/OmroepMAX