Hilversum,
24
februari
2022
|
13:33
Europe/Amsterdam

Verse kandidaten Heel Holland Bakt bekend

Vanaf zaterdag 12 maart

Het negende seizoen van Heel Holland Bakt gaat bijna van start, tien nieuwe bakkers gaan de bakuitdaging aan. Wie van hen weet de meeste indruk te maken op Janny van der Heijden en Robèrt van Beckhoven? De thuisbakkers stellen zich voor op de website van Heel Holland Bakt. Wie zijn de nieuwe kandidaten en wat kunnen kijkers verwachten van het nieuwe seizoen van Heel Holland Bakt? Heel Holland Bakt, gepresenteerd door André van Duin, is vanaf zaterdag 12 maart wekelijks om 20.30 uur te zien bij MAX op NPO 1. Bekijk hier de eerste beelden.

Vanuit alle windstreken van het land komen tien nieuwe bakkers samen om de bakstrijd aan te gaan voor de felbegeerde titel van Beste Thuisbakker van Nederland. Meerdere bakkers bakken dit jaar met een extra uitdaging: bijvoorbeeld vegan of glutenvrij. De nieuwe bakkers zijn Enzo (Amsterdam), Inge (Roden), Juliaan (Spakenburg), Lynn (Echtenerbrug), Marieke (Wekerom), Mary (Rijswijk), Siham (Gouda), Tom (Heeze), Yannis (Amsterdam) en Zeinab (Nijmegen). 

Thema eerste aflevering: cake
In de eerste aflevering van het nieuwe bakseizoen op zaterdag 12 maart, is het thema: cake. Op het menu staat een slagroomtaart, roze koeken en een spekstakelstuk met madeleines.

Verhuizing Heel Holland Bakt
Niet alleen start dit nieuwe seizoen in het voorjaar in plaats van december, zoals de bakfans gewend zijn. Ook de uitzenddag is anders. Heel Holland Bakt verhuist van de zondag naar de zaterdag. Verder is het recept nog hetzelfde gebleven. Dat wordt weer smullen.

Heel Holland Bakt
Vanaf zaterdag 12 maart
Om 20.30 uur op NPO 1
Presentatie: André van Duin

www.heelhollandbakt.nl | Facebook.com/heelhollandbakt | Instagram.com/heelhollandbakt | @HeelHollandBakt | #HHB 

Heel Holland Bakt is de Nederlandse versie van de Britse kijkcijferhit The Great British Bake Off, naar het format van Love Productions, gelicenseerd door de BBC. Heel Holland Bakt seizoen 9: © 2021 MAX/BlueCircle, een onderdeel van Fremantle.