Hilversum,
16
januari
2019
|
16:18
Europe/Amsterdam

Vernieuwd Meldpunt van MAX vanaf 2019 terug op televisie en internet

Vanaf vrijdag 25 januari

Meldpunt, hét consumentenprogramma van MAX, is vanaf vrijdag 25 januari 2019 terug op televisie. Onder leiding van presentatrice Elles de Bruin, in een nieuwe studio en met een vernieuwd format, maar met dezelfde strijdvaardigheid, behandelt het programma consumentenzaken. Meldpunt is vanaf 25 januari op vrijdagen 19 weken lang te zien, om 19.10 uur op NPO 2 en 24/7 online te raadplegen.

Elles de Bruin behandelt in Meldpunt kleine en grote consumentenzaken. De presentatrice en haar redactie duiken dit seizoen onder andere in onderwerpen als oplichting bij (internet)aankopen, gesteggel bij digitalisering en schimmigheden binnen pensioenfondsen. Al jaren houdt Meldpunt vinger aan de pols bij de (ouderen)zorg, en dat blijft het programma in zijn vernieuwde vorm doen: altijd kritisch, maar ook opbouwend.

Elles de Bruin kijkt uit naar een nieuw seizoen Meldpunt: "Een tussenjaar, zoals scholieren dat hebben, zo voelde 2018 voor ons, omdat Meldpunt een jaar oversloeg. Maar we zijn terug! In een nieuw jasje, maar met dezelfde strijdvaardigheid en met heel veel nieuwe energie om kijkers en consumenten bij te staan met raad en daad."

Crossmediaal platform Meldpunt
Naast een televisieprogramma, beslaat Meldpunt vanaf komend jaar ook een website. Op de site gaat de redactie in gesprek met kijkers, die vragen kunnen stellen en advies kunnen vragen aan experts. Ook zijn er consumententips, columns, video's, vlogs en belangrijk consumentennieuws te vinden. Ook op Facebook en MAX Magazine gaat Meldpunt verder. Elles de Bruin schrijft tweewekelijks een column voor het omroepblad van MAX, en op Facebook kunnen kijkers dagelijks terecht met klachten en misstanden.

MAX: Meldpunt
Vanaf 25 januari
Elke vrijdag om 19.10 uur op NPO 2
Presentatie: Elles de Bruin
www.maxmeldpunt.nl

www.facebook.com/MAXmeldpunt | #MAXmeldpunt