Hilversum,
11
februari
2016
|
16:09
Europe/Amsterdam

Van duin tot polder in de vierde en vijfde aflevering van Bed & Breakfast

Vrijdag 11 maart en vrijdag 18 maart

Op vrijdag 11 maart en 18 maart om 21.30 uur zendt MAX de vierde en vijfde aflevering van Bed & Breakfast uit. Elke aflevering testen drie B&B-eigenaren elkaars onderneming. In aflevering vier neemt Bed & Breakfast u de duinen in. Aflevering vijf vindt onder andere plaats in het vissersdorpje Spakenburg.

Aflevering 4 – vrijdag 11 maart om 21:30 op NPO 1
De keuring van de B&B’s begint eerst in het Noord-Hollandse Winkel. De deelnemers gaan hier voor het eerst in hun leven 'Bubble-voetballen’: voetbal met een bubbel om je lichaam. Vanuit daar gaan ze naar het Zuid-Hollandse Moerkapelle, waar de molenviergang bezocht wordt: de enige molengang in de wereld die een polder bemaalt. De aflevering wordt afgesloten in het Noord-Hollandse Schoorl: een dorp achter de duinen, dat vooral in de zomer heel populair is onder toeristen.

Aflevering 5 – vrijdag 18 maart om 21:30 op NPO 1
In deze aflevering trekt Bed & Breakfast het binnenland in. De aflevering begint met een overnachting in het vissersdorpje Spakenburg. In Spakenburg wordt er in een authentieke B&B gelogeerd. De tweede logeerpartij vindt plaats in het Overijsselse Ommen, waar er met veel plezier gezongen wordt. In de Noordoostpolder in Flevoland wordt de laatste B&B bezocht, waar de deelnemers voor elkaar gaan koken.

Over Bed & Breakfast
Elke vorm van kritiek wordt al snel persoonlijk als men bedrijf houdt in eigen huis, waar alles is ingericht met liefde en naar eigen smaak. Zodoende lopen de emoties soms hoog op in het nieuwe seizoen van MAX’ Bed & Breakfast. Zoals altijd worden ook dit seizoen B&B’s door het hele land bezocht: bijzonder slaapplekken worden uitgelicht, de omgeving wordt verkend en de eigenaren proberen de andere koppels zo goed mogelijk in de watten te leggen. De gasten betalen wat zij hun verblijf waard vinden. Aan het einde van elke aflevering krijgen de B&B-eigenaren te horen welke onderneming het hoogste percentage van de kamerprijs betaald krijgt en als beste wordt beoordeeld.

MAX: Bed & Breakfast
Vrijdag 11 maart en vrijdag 18 maart 
Om 21.30 uur op NPO 1
www.omroepmax.nl
#BenB