Hilversum,
11
januari
2019
|
16:16
Europe/Amsterdam

Van Dik Hout en Nederpop All Stars bij MAX op NPO Radio 5

Van zaterdag 12 tot en met vrijdag 18 januari staat er weer een hoop leuks op de planning bij de MAX-programma’s op NPO Radio 5. Onder anderen Van Dik Hout en Nederpop All Stars komen langs.

Wekker-Wakker-Weekend! – Elke zaterdag van 06.00 tot 10.00 uur
Jan Rietman begint het weekend op NPO Radio 5 vrolijk met Wekker-Wakker-Weekend!. Deze week spreekt Jan onder anderen met Bill van Dijk. De acteur begint bijna aan zijn rol in de oer-Hollandse musical Op Hoop van Zegen. Johnny Cash staat centraal in Country Roads en Jan haalt weer een mooie opname uit zijn Los Vast-archief.

Je dag is goed – Elke werkdag van 07.00 tot 10.00 uur
Op maandag 14 januari belt Jeroen van Inkel weer met André van Duin over hoe het er afgelopen week in de tent van Heel Holland Bakt aan toe ging. Dinsdag 15 januari wordt er met Karel Schrooyen gebeld. Hij ontwerpt carnavalswagens en de teller staat dit jaar maar liefst op 105 ontworpen wagens! Zoals altijd wordt de week weer afgesloten met cabaratier Roel C. Verburg, hij maakt weer een lied op basis van een opvallend nieuwsbericht.

Haandrikman! – Elke maandag t/m donderdag van 12.00 tot 14.00 uur
Bert Haandrikman is elke maandag tot en met donderdag te horen op NPO Radio 5 met zijn middagprogramma Haandrikman!. Ook deze week belt Bert weer met de jarige van de dag, die op zijn mega-verjaardagskalender staat.

De MAX! – Elke werkdag van 18.00 tot 20.00 uur
Op dinsdag 15 januari is de band Van Dik Hout te gast in De MAX!. In mei starten zij met hun 25 Jaar Van Dik Hout Clubtour en de tickets daarvan vliegen de deur uit. Tijdens deze tour spelen ze alle hits van de afgelopen 25 jaar. Op het podium van Club De MAX! geven zij alvast een voorproefje.

TinekeShow – Elke vrijdag en zaterdag van 12.00 tot 14.00 uur
De Nederpop All Stars, een band met mannen die hun sporen in de Nederpop ruimschoots hebben verdiend, is vrijdag 18 januari te gast in TinekeShow. De mannen nemen je mee op een muzikale roadtrip langs legendarische Nederpopklassiekers en ze vertellen smeuïge verhalen van onderweg.

Over MAX op NPO Radio 5
Met Je dag is goed, Wekker-Wakker-Weekend!, TinekeShow, De MAX!, Haandrikman! en Candlelight is MAX volop aanwezig op NPO Radio 5. Dé zender met muziek uit de jaren 60, 70 en 80 is te beluisteren via kabel, internet, digitale tv, satelliet en digitale radio (DAB+).

www.facebook.com/Jedagisgoed.MAX | www.facebook.com/DeMAX.radio | www.facebook.com/tinekeshow | www.facebook.com/HaandrikmanMAX | www.maxvandaag.nl | www.facebook.com/CandlelightRadio