Hilversum,
18
april
2019
|
10:49
Europe/Amsterdam

Een unieke Koningsdag met MAX vanaf Paleis Soestdijk

Zaterdag 27 april

Net als voorgaande jaren viert MAX Koningsdag geheel in stijl op Paleis Soestdijk. Tijd voor MAX zendt op deze feestelijke dag live uit vanaf het paleis. En voor deze speciale gelegenheid is er een éxtra live-uitzending: MAX Koningsdag vanaf Paleis Soestdijk, gepresenteerd door Jan Slagter. Verder presenteert Tineke de Nooij een heel feestelijke TinekeShow; ze is namelijk jarig.

TinekeShow vanaf Paleis Soestdijk, zaterdag 27 april vanaf 12.00 uur op NPO Radio 5
Op Koningsdag wordt het een hele feestelijke uitzending van TinekeShow. Dan is niet alleen Tineke de Nooij - de koningin van de Nederlandse radio - jarig, maar wordt TinekeShow ook nog eens live vanaf Paleis Soestdijk uitgezonden! Daar schuift ook Miranda Heijdra van Stichting Superkatten aan. Tineke is ambassadrice van deze mooie stichting voor (zwerf)kattenopvang.

MAX Koningsdag vanaf Paleis Soestdijk, zaterdag 27 april vanaf 13.55 uur op NPO 1
Vanaf 13.55 uur zendt MAX op NPO 1 de speciale live-uitzending MAX Koningsdag vanaf Paleis Soestdijk uit. Jan Slagter ontvangt in deze feestelijke uitzending Lee Towers, Wolter Kroes en Reinildis van Ditzhuyzen. Verder verzorgt Manolo ''The Voice of the Gypsies'' een muzikaal optreden. Ook worden er koninklijke hapjes gemaakt door Sandra Ysbrandy.

Tijd voor MAX, zaterdag 27 april om 16.15 en 17.10 uur op NPO 1
Sybrand Niessen en Martine van Os verruilen zaterdag 27 april Studio 23 voor een dubbele uitzending van Tijd voor MAX op Paleis Soestdijk. Met onder anderen koningshuisdeskundige Justine Marcella en conservator van Paleis Het Loo Paul Rem bespreken zij bij Tijd voor MAX de actualiteit van de dag. Ook Astrid Kersseboom schuift aan; zij presenteert eerder die dag de speciale NOS-uitzending over het onthaal van de koninklijke familie in Amersfoort. Natuurlijk wordt er tijdens deze feestelijke uitzending ook iets lekkers geserveerd, en daarvoor doen we een beroep op Heel Holland Bakt-deelnemers Anna, Nicole en Cas. Muzikaal spektakel is er van niemand minder dan George Baker. De bekende Nederlandse zanger komt langs én neemt zijn band mee!

Opname bijwonen?
MAX viert Koningsdag vanaf Paleis Soestdijk en daar kunt u bij zijn! Verschillende MAX-programma’s worden live uitgezonden vanuit de prachtige paleistuinen en in het paleis staan enthousiaste gidsen klaar om een rondleiding te geven. Ook treden diverse artiesten, waaronder Lee Towers, Wolter Kroes en George Baker, op tijdens de programma's op MAX Koningsdag. Kijk voor meer informatie over deze feestelijke dag op deze site.

MAX Koningsdag
Zaterdag 27 april op NPO 1
Locatie: Paleis Soestdijk

www.maxvandaag.nl | Facebook.com/OmroepMAXlive | @OmroepMAXlive | MAXKoningsdag