Hilversum,
30
juli
2019
|
15:06
Europe/Amsterdam

Uit mijn keuken bij MAX – afleveringsinformatie 1 t/m 10

Vanaf maandag 19 augustus

Vanaf maandag 19 augustus zendt MAX om 19.00 uur elke werkdag Uit mijn keuken uit. In het gloednieuwe programma bezoeken we elke werkdag een ander huiskamerrestaurant. Welke komt aan het eind van de week als beste uit de bus?

Aflevering 1 – maandag 19 augustus, 19.00 uur, NPO 1
Hélène en Gerrit ontvangen hun gasten. Zij koken een mediterraans viergangendiner. De twee doen er alles aan om ervoor te zorgen dat hun eters zich thuis voelen in hun huiskamerrestaurant in Drenthe.

Aflevering 2 – dinsdag 20 augustus, 19.00 uur, NPO 1
Kees en Anique stellen hun huiskamerrestaurant in Noord-Brabant. open. Zij serveren eigen geschoten wild.

Aflevering 3 – woensdag 21 augustus, 19.00 uur, NPO 1
Vandaag staat er een veganbuffet op het menu bij Anneke en Corine. De twee runnen het huiskamerrestaurant in een woongemeenschap.

Aflevering 4 – donderdag 22 augustus, 19.00 uur, NPO 1
Marc en Ann runnen hun huiskamerrestaurant, met zijn bijzondere inrichting in de regio Zeeuws-Vlaanderen. Ze serveren hier een Frans vijfgangendiner.

Aflevering 5 – vrijdag 23 augustus, 19.00 uur, NPO 1
In de laatste aflevering van deze week ontvangen Ruud en Marion hun gasten. Zij hebben een huiskamerrestaurant in Utrecht en koken internationaal. Marion is de chef en Ruud zorgt voor bijpassende wijnen.

Aflevering 6 – maandag 26 augustus, 19.00 uur, NPO 1
De Italiaanse Donatella en haar man Ronald brengen de Italiaanse keuken naar hun huiskamerrestaurant in de regio West-Friesland waar zij een vijfgangen diner serveren. Donatella kookt naar recepten van haar oma.

Aflevering 7 – dinsdag 27 augustus, 19.00 uur, NPO 1
Het huiskamerrestaurant van Marianne en Ronald staat in het teken van wijn en spijs. Ronald is de chef en Marianne verzorgt de wijnen. Ze serveren een Provençaals 5-gangen diner.

Aflevering 8 – woensdag 28 augustus, 19.00 uur, NPO 1
Mark en Marianne hebben een huiskamerrestaurant in Zeeland. Zij serveren hun gasten een Italiaans vijfgangendiner.

Aflevering 9 – donderdag 29 augustus, 19.00 uur, NPO 1
In de Achterhoek staat het huiskamerrestaurant van Liesbeth en Theo. Liesbeth is kunstenares en vindt het belangrijk om de gasten ook iets over kunst bij te brengen. Het koppel serveert een Noord-Afrikaans viergangendiner.

Aflevering 10 –vrijdag 30 augustus, 19.00 uur, NPO 1
Mariken en haar moeder Marianne runnen een huiskamerrestaurant in Noord-Brabant. Mariken is chef en serveert een viergangen Frans fine dining. Marianne is de gastvrouw.

Over Uit mijn keuken
Vijf koppels met een grote passie voor koken eten bij elkaars huiskamerrestaurant. Ze beoordelen elkaar op sfeer, gastvrijheid en natuurlijk de smaak van het eten zelf. De koppels delen de liefde voor goed eten en geven elkaar dan ook graag tips om het huiskamerrestaurant te verbeteren. Ook culinair recensent Petra Possel brengt een bezoekje aan de huiskamerrestaurants en geeft de hobbykoks handige tips. Elke werkdag staat een ander huiskamerrestaurant centraal. Wie mag zich aan het einde van de week de beste noemen?

Uit mijn keuken (10 afleveringen)
Elke werkdagOm 19.00 uur op NPO 1
www.maxvandaag.nl

Facebook.com/OmroepMAX | Twitter.com/OmroepMAX | #uitmijnkeuken