Hilversum,
29
maart
2021
|
14:14
Europe/Amsterdam

Tweede aflevering Bed & Breakfast bij MAX

Vrijdag 2 april om 20.30 uur op NPO 1

Op vrijdag 2 april om 20.30 uur op NPO 1 zendt MAX een gloednieuwe aflevering van Bed & Breakfast uit. In het programma testen enthousiaste b&b-houders elkaars onderneming. De gasten mogen zelf bepalen wat zij hun verblijf waard vinden. Welke b&b wordt als beste beoordeeld? Deze week reizen de deelnemers af naar de kop van Noord-Holland en Texel!

Aflevering 2: vrijdag 2 april om 20.30 uur op NPO 1
In deze vrolijke aflevering van Bed & Breakfast worden de kijkers meegenomen naar de kop van Noord-Holland én Texel. Eerst maken we kennis met Pablo en Bianca, die het geboortehuis van Pablo hebben omgetoverd tot een bed en breakfast. En ook in de tuin is het stel druk geweest om accommodaties neer te zetten. Pablo en Bianca laten hun prachtige omgeving zien vanuit een fluisterbootje. En ook staat er een potje steenwerpen op het programma. Op Texel staat de b&b van Marianne en Jeffrey. De twee laten hun gasten het eiland zien op de kickbike. De aflevering wordt afgesloten bij Gerda en René, die wel een heel bijzondere locatie hebben voor hun b&b, namelijk een kerk! Ze laten hun prachtige dorpje zien met een tour met amuses en René geeft, als klap op de vuurpijl, nog een optreden in de kerk.

Bed & Breakfast
Drie stellen logeren allemaal één nacht bij elkaar. Tijdens hun bezoek onderwerpen ze elkaars bed & breakfast aan een grondig onderzoek. De eigenaren slapen op bijzondere plekken. Ondertussen proberen ze hun gasten zo goed mogelijk in de watten te leggen. Ze leiden ze rond in de omgeving tijdens verschillende uitjes.

Bed & Breakfast (vijf afleveringen)
Vrijdag 2 april
Om 20.30 uur op NPO 1
www.maxvandaag.nl

@bnbMAX | #BenB | Instagram_omroepMAX | Facebook.com/OmroepMAX